Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přínos koronaviru

Od: pb® odpovědí: 5 změna:
Tak mě dnes napadla pozitivní věc, kterou by pandemie koronaviru mohla mít. Je to sice v porovnání s koronavirem maličkost, přesto to dost rodičů trápí a otravuje a to opakovaně. Řeč je o vši dětské. My s ní bojujem od prosince. To kluka odvšivím, proberu celou hlavu, nikde nic, za týden v neděli odvšivím zas, nikde nic a v pondělí mi přijde s vypasenou veškou, tedy je jasné, že se na jeho hlavě nevylíhla, ale od někoho si pěkně přelezla. Děti jsou doma skoro měsíc a nějaký čas ještě budou, tedy si nemohou vzájemně vši neustále předávat. A nedostatečně odvšivující rodič si nemůže stěžovat, že jeho dítě to od někoho nosí, neb se vešky dítěti líhnou samy bez kontaktu s jinými dětmi.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

1x

Nadpis je poněkud nešťastně zvolený.

Tak dejte rodičům na facebook školy výzvu k jednotnému odvšivení, aby využili dobu koronakrize.

pb®
hodnocení

To by možná šlo, pokud by škola nějaký FB měla, leč nemá. Každopádně pokud bude a myslím že i je přístup rodičů stejný, jako maminky synova kamaráda, kdy na upozornění prohlédni si kluka, můj to má, byla odpověď nene, my to nemáme. Nu po měsící se podíváte do hlavy i jí a tam to žije. Ale hlavně že nene, my to nemáme. Poprvé jsem psala učitelce, podruhé, potřetí už jsem nikoho neinformovala, škoda mojí energie. Tak si myslím, že ten omezený kontakt na několik týdnů či měsíců ten výskyt vší zmírní.

vir
hodnocení

0x
A co tím chcete říct? Že veš je produktem koronaviru? *smich*
liska5

Ne, ale že se mohou všechny děti v té koronapauze doma konečně odvšivit.

Asi bych to napsala vedení školy, aby nařízení přijalo za své a pověřilo třídní učitele, aby apelovali na rodiče. .

liska5

Ne, ale že se mohou všechny děti v té koronapauze doma konečně odvšivit.

Asi bych to napsala vedení školy, aby nařízení přijalo za své a pověřilo třídní učitele, aby apelovali na rodiče. Vedení na tohle teď nemyslí, a je to důležité. Kontakt na internetu snad mají. .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma koronavir

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]