Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koukala jsem na mapu s koronavirem

Od: nikc® odpovědí: 5 změna:

V Pelhřimově je jen jeden nakažený. Vzpomněla jsem si na film Vesničko má středisková, jak tam Hrušínský říká tomu staršímu pacientovi, že má zajet do Pelhřimova kouknout na krematorium, ať ví, do čeho jde. Je to náhoda, že zrovna tam je nejmíň nakažených?. A proč zrovna v Domažlicích je jich už přes 200?

doplněno 07.04.20 11:02:

Asi zajedu do Pelhřimova, když je tam jen jeden nakažený a aspoň vím, do čeho jdu.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lipanek
hodnocení

4x

Výlety na hřbitovy a návštěvy krematoria jsou prozatím zakázány. Počkej si, až to bude akutní. *ee*

prestik*
hodnocení

3x

O Pejřimově mluvili v TV. Prý je tam disciplinované obyvatelstvo a řídké osídlení okresu, tvrdil starosta.

lipanek
hodnocení

2x

Domažlice - pendleři? Nakazili i svoje rodiny. Jenom tak mi to napadlo, že by to mohlo mít souvislost.

Jeden čas z 16 nakažených v jihoč. kraji bylo 8 pendlerů.

doplněno 07.04.20 11:06:

Oprava 9, ne 8. tedy více než 50 %.

Zdroj - kurzy.cz/...

hodnocení

Tam to jde nahoru. Takové hezké město to je.

hodnocení

2x

Všechno je náhoda, asi je tam plno lidí, kteří nikam nejezdí. Já jsem si taky tuhle říkala - náhoda. Každý rok jedeme někam u nás, kde jsme ještě nebyli. Letos jsme si naplánovali okolí Litovle a Uničova - pro neznalé, v okolí jsou hrady Bouzov, Úsov, dá se i na Sovinec, Mladečské jeskyně, celá to krásná oblast Litovelského pomoraví - no a ono tohle. Nebo i jinak, my bydlíme u rušné hospody a nedaleko nočního klubu. Samozřejmě je teď klid, ale za jakou cenu? Prostě cesty boží jsou nevyzpytatelné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma koronavir

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]