Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hostina s rouškama

Od: berger* odpovědí: 70 změna:

To snad jinam nešlo dát. Si z nás dělají srandu? Hospody zavřené,pokuty po dvaceti litrech pro účastníky,mega pro organizátora? Kdyby tak okatě neměli ty roušky,přehlídl bych to...

Hostina s rouškama

70 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

A co jako?

@juraja - Přesně tak, kdyby ti tlachalové slyšeli vysvětlení samotného prezidenta, tak si ty výlevy mohou odpustit. Ale proč shánět informace, když je lepší nadávat, že.

klera*
Vysvětlení? Myslíte tím to, že jedli i s rouškama? :D Nebo že měli negativní testy z pátku, které se jim narozdíl od nás smrtelníků povedlo provést do 24 hodin? Hlavně že se pořád mluví o tom, že test může být falešně negativní, když jsou lidé bez příznaků...a doufám, že se do tý neděle zavřeli někam do vzduchotěsný krabice, na kterou předtím nikdo nesahal, aby měli jistotu že se do tý doby nenakazí. Banda amatérů. Už si ale našli obětního beránka, co musel odstoupit a omluvili se, takže cajk co.

Když píšu vysvětlení, tak stačí si to poslechnout, nadávat a překrucovat umí každý trouba. Ale být jimi, tak ani nic nevysvětluji, protože do toho nikomu nic není. Že někdo zveřejnil fotku, je akorát voda na mlýn všelijakým rejpalům, včetně autora tohoto dotazu, který ani neumí skloňovat.

berger*
hodnocení

No jo,já jsem rejpal a neumím skloňovat. A učit mě bude člověk,který napíše " múže být,pro lajka"... .Vlákno o lustru.*smich2*

Ok. 1 : 1.

berger*
hodnocení

Feraxi,doba je zlá,buďme v pohodě,jo? Hezký večer přeji,nejsem rád ve sporu...*mir*

liska5
hodnocení

5x

Holt, co je dovoleno Bohovi, není dovoleno voloví.*nevi*

hodnocení

4x

A jak myslíte, že to vypadá ve fabrikách?

Chodíme bez roušek. Za deset minut by byla k ničemu. U podlahy bude tak 30 stupňů, u pecí a u stropu to půjde k padesátce. Krom toho jsme na sebe chrchlali x dní předtím, než přišlo nařízení, takže kdyby to někdo z nás měl, už by ležela celá firma. Pokud přijde někdo cizí, roušky samozřejmě bereme.

vilik*
Až mě nebude nějaký buz.rant z okna projíždějícího policejního auta stavět o půlnoci na liduprázdné ulici v malé vesnici, kde nejsou společně 2 lidi ani v poledne, abych si pořádně utáhl šátek přes ksicht, protože nařízení vlády, tak mi to bude srdečně jedno.
Jenže protože to nařídili, měli emotivní projevy o svědomí a zabíjení, a protože vymáhají desetitisíce za pokuty, trvám na dodržování zákonů i z jejich strany.
Proto.
Jak můžou stoupat ANO preference, když se jeho členové vyloženě smějí voličům? Je Benešová dvouleté dítě, když věří, že já uvěřím tomu, že se cpala sejrem pod gumičkou roušky a že se celou dobu nepodívala na ostatní, takže neví, jestli oni roušky měli?
Fakt tragédie, a lidi jim ještě tleskají.

hodnocení

3x

Bože, je to sranda! Má to být k smíchu a ne zprávy.

klera*
hodnocení

2x
Já jenom doufám, že aspoň pár lidem dojde, co je to za šašky...hlavně ti dva v čele. Pro nás si nasadili roušku, cvak a pak hurá do jídla. Kdyby aspoň nebyli tak blbí a nefotili se s tím jídlem.
berger*
04.04.20 20:47
hodnocení

Přesně...

liska5

Ten červenej vypadá, jako Hamáček. Není to z Lán?*smich*

houbes*
hodnocení

2x
Vždyť je to přeci jedno. Roušky bylo nařízeno nosit aby jste se chránili vy a ostatní kolem sebe. Když jsem chodil do práce, tak jsme si v rouškach vzali jídlo ale bez roušek přeci snědli. Tohle jsou zase provokace z TOP 09 a jim podobným z opozice.. každý teď dělá jak by to vše řešil jinak a z nadhledem..
etana*

Jistě, fotil to osobně Kalousek. Někteří voliči jsou fakt *poctar*

Fotil to Kalousek,pak si sedl ke stolu a všichni se nadlábli

houbes*
Říkám je to přeci jedno kdo to fotil a co fotil..

lidus*
hodnocení

2x

Zde je vidět, co všechno si necháme tupě nadiktovat a že, diktátoři nemusí dodržovat nic. To je od věků, pán je pán a plebs je plebs. Aspoň vidíte zaco nás obyčejné lidi mají ale i tak, dík za ta nařízení, myslím, že bojujeme celkem dobře a že to lid stmelilo.

O jakých diktátorech je řeč?

@ra252 O těch co nařizujou, z fotky s rouškama,ne o těch z obrazu

Máte lepší nápady, než ta jejich nařízení?

lidus*

Ne, mám pouze nápad, že nařízení dodržují všichni bez rozdílu, doufám, že každý z nich zaplatí tu tučnou pokutu. Hamáček to může vybrat.

Pokutu za co?

liska5

Asi že neseděj 2m od sebe a že jich je víc, jak dva.

A pravděpodobně je rouška formálně, neb se za chvíli pustí do jídla.

lidus*

Bingo liško ale včera vTV bylo, že je to bouře ve sklenici vody. Už tomu přestávám rozumět, lžou ve všem už dá hodně práce info selektovat, holt to umí.

vilik*
hodnocení

2x
TVL buďte rádi.
Jestli to není fotomontáž, lepší než od Jofy, znamená to, že Zeman žije.
Měl jsem trochu strach, dlouho jsem o něm neslyšel.
klera*
Jako první věc, co mě napadla, že zrovna on by si měl dávat bacha při svým věku.
vilik*
Tak Hamáček snad ví nejlépe, jestli může žít s vědomím, že možná někoho zabije.

hodnocení

2x

Kašpaři! Šlo prý o jen o drobné občerstvení, které se dalo jíst s rouškami ..*ee* seznamzpravy.cz/...

hodnocení

1x

Jj, je to z Lán, jsou to kašpaři. Je to výsměch lidem, počítám, že někteří pošlou zas pokutu, zablekotají omluvu a zaženou to do autu..

hodnocení

1x

Fotka docela nevhodná - jako kdyby je nenapsadlo, že lidé budou mít námitky, a roušky mají jen na tu fotku. Zákaz shromažďování ale neplatí na členy vlády a když před shromážděním podstoupí všichni testy s negativním výsledkem, tak je to ok ne?

hodnocení

1x

Svět se v prodloužené záda obrací*smich2*

Takže, místo radosti, že váma nevolený a neoblíbený prezident, může chytnout koronavirus a konečne odejít (zemřít). Tak se tady rozčilujete nad rouškama a pohoštěním.*alene*

hodnocení

0x
Myslel jsem že si to po společném focení zabalí do igelitu ,odnesou domů a zkonzumují...nebo se pletu?
liska5

Nebo si to odnesou každej na jinou lavičku do parku a tam si to snědí. To teda riskují, že se shlukují.

Takhle nám dali už 14.3.2020 ve Vrchlabí v cukrárně zákusek na tácek a kafe do kelímku a poslali nás ven. Žádné posezení!

prestik*
hodnocení

0x

Zeman, Benešová, Hamáček, Rusnok - stoprocentně. Pak už jen tipuji - vlevo vpředu Ivo Mathé, vzadu Středula, vpravo uprostřed Bohuslav Svoboda. *nevi*

doplněno 05.04.20 12:14:

Prezident se rozhodl udělit (?) Romanu Prymulovi Řád Bílého lva. Tedy...ne snad, že bych Prymulovi nepřál ocenění, ale Bílým lvem bych přece jen šetřil. Medaile Za zásluhy by měla stačit. *nevi*

doplněno 05.04.20 15:27:

Ou maj Gát...není to Mathé, nýbrž Lukl.

klera*
Vojtěcha nevidím...asi chudák klesnul v žebříčku.
007cz

Tak ještě Vojtěch a Babiš za dostatek ochranných prostředků a Alča za zvládnutí ekonomické krize a máme to komplet.

jofa*

Je vidět, že prezident je velký optimista. Já bych si netroufnul tvrdit, že zde budu zítra, za týden, natož na podzim.

007cz
hodnocení

0x

Měnili vodu ve víno?

Hostina s rouškama #2
liska5

Analogie *smich*...Jenže tihle nemaj roušky...

lipanek
hodnocení

0x

Poslední večeře. Skoro to tak vypadá, že to je účelové. 1+12 apoštolů.

kar
hodnocení

0x
Ta komedie s rouškama i v TV se jim vymstí, marná snaha, když stačí jeden blb na FB/T a jeho nedomyšlené foto..*ua*

jofa*
hodnocení

0x

Vypadá to na první chod. Tady je druhý a zajímalo by mne, čí to jsou zuby ve skleničce. *smich*

Hostina s rouškama #3
prestik*
Pravděpodobně... *vtip*
lipanek

No jo, tady už je vidět, že to je nakašírované.

liska5

Jasně FOTOMONTÁŽ. Takhle se dá někoho pěkně potopit.

@jofa - dobrý, stejně jako ty hrady *palec*. Takhle to funguje, když chci třeba někomu ublížit. Když se to umí, je to snadné.

velh
hodnocení

0x

On se každý bojí nákazy i ti starší pánové u toho stolu a zvláště v Praze, kde je toho nejvíc. Myslím, že tu hostinu nějak vyřešili, ale určitě ne sundáním roušek u stolu. Nikdo neví, jestli už to nemá, nebo ten vedle něho, tak si dá každý majzla.

lipanek

Jak by to vyřešili, jako na svatbě. Každému zabalenou výslužku domů.

velh

Asi tak nějak. Kdo z nich by se asi chtěl nakazit, tím, že si sundá roušku.

hodnocení

0x

Sešla se tam "elita národa". Ti nejchytřejší z chytrých. Dalo by se předpokládat, že i průměrně chytrý člověk má nějaké "šachové myšlení". Že je schopen uvažovat o jeden i dva tahy dopředu. Mohli se dovtípit, že ta fotka vyvolá obrovský zájem. U někoho výsměch, u někoho zlobu. Tady jakékoli logické uvažování naprosto chybělo. Nebo možná nechybělo, jen ho převážil názor "Národe, zvysoka na tebe...".

houbes*
hodnocení

0x
Já stále opakuji a budu. Co nám je do toho ! Nám nařídili nosit roušky oni je mají také, to co a jak jedli je nám přeci a musí být ukradené ! Vy doma taky jíte v rodině u jednoho stolu ! Naše vláda je také jedna rodina ! Takže opozice zase do toho šťourá a Kalousek skládá básně a Fiala pěje blitky a Bartoš zase ukazuje myší ksichty ! Buďme rádi, že na té fotce jsou všichni zdraví, společně to zvládnou ! Nebojte se !
007cz

Naše vláda? Kde ji vidíš?

klera*

Co je nám do toho? Víte, že tam na tý fotce je krizový štáb naší země, co je zodpovědný za to, abysme přežili příštích několik měsíců a v čele sedí vrchní velitel ozbrojených sil v důchodovym věku?

A zkuste si představit situaci, kdy v práci máte daný pravidla vaším šéfem, tvrdě by vás trestal za to jejich porušení a pak by to samý dělal před vašima očima. Samozřejmě, mohli si tu výslužku odnést v pytlíčku domů...*sarkasmus*

Nechápu, proč prostě neudělali videohovor. No, vsadím se, že po tomhle se budou brzo pyšnit printscreenem videohovoru.

houbes*
Nezlobte se na mě a nechci se s nikým přetahovat kdo má pravdu. Mě ta fotka nevadí , roušky mají a jestli jídlo snědli přeci bude vědět opozice. Tím končím zajímám se o jiné věci..

Netahejte do toho opozici a zkuste si to přečíst znova pomalu

hodnocení

0x

V první řadě je pitomec ten, co tu fotku pustil "ven". Za druhé, vládní činitelé se přece setkávat musí. Za třetí i oni jsou lidé a jedí. Ale v této době byl nesmysl se u toho fotografovat. A nechtěla bych vidět jak to ten, který to pustil "ven" slíznul. Každý má ale vedle talíře "noťas" a ten je větší, než ten talíř. *smich* Zapomněli holt na to, že národ Český, je hnidopišský. Osobně mi to je jedno, protože mi je jasné, že všichni si pak ty náhubky stejně sundali. Nakonec je ale dobře, že se ta fotka dostala "ven", protože všichni víme kdo tam seděl a teď jenom stačí sledovat, který z nich ohlásí nákazu. A když to nebude nikdo z nich, tak není co řešit, protože podle mne si byli jistí, že ani jeden z nich nákazu nemá. Tak moc blbí zase nejsou. Si teda myslím. *co*

jofa*

Chudinkové hubení, oni se musí cpát i při hodinovém pokecu (stejně k ničemu) aby neumřeli hlady. Někteří by potřebovali tři dni, minimálně, nejíst. To nevydrží chvilku bez toho žrá... a ještě se u toho fotí.

vilik*
Pustil to údajně pan Ovčáček.
Jako vysvětlení později použil nutnost podávat na podobných akcích občerstvení z důvodu chřadnutí těla bez pravidelného přísunu potravy.
A vy se koukejte zakrýt rouškami a běda vám, jestli vás bude více než 2, až půjdete okolo zavřené obědové restaurace.
jofa*

Já se stále ptám, proč je naše vláda ve většině tak obézní? To je nám ta obezita vlastní? Kdyby to bylo v USA tak se nedivím, ale u nás? Tak teď čtu, 1 v Evropě, 4 ve světě. Tak to jo.

klera*
Jinde ve světě mají tendenci prezentovat se co nejlíp a profesionálně a podle toho se často také rozhodují voliči...u nás to pořád ještě moc neletí. Ve Finsku mají nejmladší premiérku světa, která má kolem sebe samý pěkný upravený ženy ve skvělý kondici, naše představitelky byste si mohli představit jako uklízečky nebo u chlíva. No a porovnejte našeho pana prezidenta s paní Čaputovou. Abych byla fér, tak pan Babiš je v kondici.

Jestli je někdo obézní, je to jeho věc. To, že vláda svačí neřeším, ale vadí mi, že to někdo fotí a zveřejní. V Česku to pak každý zbytečně hodnotí. Protože každý Čech do všeho strká nos. To je národní sport.

nikdo*
hodnocení

0x

Chudáci závistiví. Jinak to neumím nazvat. Jak byste asi chtěli zorganizovat jinak setkání tolika lidí? Jak velký byste museli mít sál aby byly rozestupy 2m? Jak efektivní by byla porada, po mnoha hodinách, bez pití a bez jídla?

Každá práce má svá rizika. Má je i tato. To co vidíte na fotkce, jsou nejprověřenější lidé v této zemi. Kdo jiný by to měl být, než vedení země.

A čeká to každého z vás, po návratu do práce. Jak budete konzumovat na pracovišti jídlo z domova, když budou ještě zavřené hospody a jiná veřejná stravování.? Nepřemýšleli jste o tom? Úplně stejně. Prostě roušku po dobu jídla sundáte, nebo se nenajíte.

Trošku rozumu do uvažování příště prosím.

vilik*
Kážu vodu, piju víno.
Co je dovoleno bohovi, není dovoleno jiným.
Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody.
nikdo*

Kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde.

S příslovími je to jako s biblí. Pokaždé najdeš ten správný verš.

007cz

Chudáci závistiví. Jinak to neumím nazvat. Jak byste asi chtěli zorganizovat jinak setkání tolika lidí? Jak velký byste museli mít sál aby byly rozestupy 2m? Jak efektivní by byla porada, po mnoha hodinách, bez pití a bez jídla?

Svatá prostoto!

"Jak jsme se dozvěděli od policejního prezidenta, jednoho z účastníků lánské seance, sám navrhoval, aby se porada s prezidentem konala formou on-line konference. To ale na Hradě zavrhli."

vilik*
Proto ať snědí, co si navařili, vlastními plány ať se zasytí.
Když chcete Bibli, máte ji mít.

hodnocení

0x

Třeba si dali vývar z roušek :-D a pak to, co mají na stole.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]