Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsou bez lidí všechna velká města ve světě?

Od: celka odpovědí: 3 změna:
Ahoj. Víte o nějakém městě ve světě, které dnes i turisticky normálně funguje?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

xxxxxxx
04.04.20 17:44
hodnocení

0x

Ne. :/

xxxxxxx
hodnocení

0x

podle různých videí a článků co teď běhaj všude po sítích je to bída všude!

hodnocení

0x

Ne, protože dnes není normální situace nikde a všechny země už přijaly opatření. Některé ve větším rozsahu, některé v menším a některé se teprve začínají "probouzet" do reality. Nejhorší je to těch mnohamilionových městech, kde lidé žijí takřka "hlava na hlavě" a kde je skoro nemožné přikázat hromadná zdravotní opatření. Jako je třeba město New York, nebo Tokio kde je 9 milionů obyvatel (s předměstími okolo 40 milionů). V New Yorku je to přes 8 milionů obyvatel. Tam se budou ztráty na životech počítat v kolosálních číslech. A nebudou to jenom ti staří, ale i mladí lidé. Město New York prý vůbec nemá takovou kapacitu nemocničních lůžek a lidé nebudou moci být hospitalizovaní, protože nárust nemocných za jediný den je tak obrovský, že je nemohou ošetřit. Já jsem to dneska ráno četla a přešel mne mráz při představě, co tam ty lidi ještě čeká. Můžeme být rádi, že jsme tak malinkatá země a že jsme se všichni nechali přemluvit k nošení těch roušek a přijali jsme i jiná opatření, která se sice většině nelíbí, ale to nás může zachránit před vymíráním.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]