Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Námět na podnikání

Od: karolinka* odpovědí: 24 změna:
Nemohu v tomto oboru podnikat a ani nejsem zručna, ale pokud někdo potřebuje si přivydělat, nevím o nikom, že by šil zimní roušky s vatelinem a krajkové roušky z bavlněné krajky s igelitem.aby nepropoustela bakterie. Dáte se někdo do toho?
Prosím jen slušně.

24 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

A ještě navrhuju voděodolné roušky až se otevžou bazény

hodnocení

4x

Možná jsem naivní, ale pevně doufám, že žádné zimní roušky nebudeme už potřebovat.

A ty krajkové s igelitem? To je úplně na nic. Samotná krajka neochrání, je to samá díra a pokud tam přidáte igelit, nebudou lidé moci dýchat, budou se dusit, potit. A na co krajkovou roušku - na svatbu? Je to ptákovina.

Ale pochválím Vás aspoň za to, že myslíte. Jaga.

lidus*
hodnocení

1x

*zed*si tak Karolínko.

hodnocení

0x

Není mi úplně jasná rouška s igelitem. Kde by ten igelit asi tak nějak přibližně měl být?

id
hodnocení

0x

Dnes už je IN mít sladěnou roušku s oblečením. Váš nápad mě nenadchl, ale chápu vás. Já zůstávám u bavlněných, také mám roušky různých barev. Přece si k červené bundě nevezmu zelenou roušku.:)

I moderátorky v televizi sem tam mají roušky stejné jako šaty a je pěkné se na ně dívat.

Bože - to jako fakt? Je ale pravda, že i Italové nosí (když už) tak značkové roušky Gucci a podobných značek... Ale i to má své výhody, pokud vím, v Itálii v této době rozhodně nehrozí krachy podnikatelům v pohřebnictví.

lipanek
hodnocení

0x

Asi tazatelce uniklo, že roušky se musí nejlépe vyvařovat a poté přežehlit.

To jaksi s vatelínem a igelitem nepůjde. Navíc, už to zde někdo napsal, igelit opravdu ne, kvůli dušení, to si raději natáhnu barel přes hlavu a budou chráněné i oči.

Co má budoucnost, to jsou nanoroušky anebo nanovložky do bavlněných roušek.

karolinka*
hodnocení

Nunici jediná odpověď, která mě potěšila a numici pochopil/a jste správně, co jsem tím zamyšlela. Děkuji
lidus*

Víš co je to ironie?

liska5
hodnocení

0x

Možná se zapojit v místě bydliště. Jsou potřeba brigády v roznosu ochranných pomůcek, donášce jídel, venčení psů lidem, co nemohou ven. Na to máte určitě kontakt ve vašem městě.

hodnocení

0x

Karolínko, "nunici" si z Vás přece dělá srandu. ;) Ne, teda že by Vás nepochopil on, ale Vy jste nepochopila jeho odpověď. Opravdu si myslíte, že by se do bazénů mohly nosit nějaké roušky na obličeji? A ještě ke všemu s vatelínovou vložkou, chráněnou igelitem. Do tří minut by na hladině bazénů plavali samí utopenci. Ne ty buřty v láku, ale lidé. ;) No ale nakonec jste dobrá, člověk se v této chvíli rád zasměje.

karolinka*
hodnocení

Ale nunici to pochopil přesně, dotaz byl myšleny jako nadsázka, říkala jsem si, kdo bude mít nějaký podobný nápad a jedině on to tak vzal.

Aha, tak to jste teda "dobrá", že v otázce která je v této době docela vážná, máte chuť si dělat z lidí blázny.

ksrolinka
hodnocení

Nechci se už hroutit , pořád se jen bát, stejně nic neovlivnim, omluvte mě, že jsem si udělala legraci, ale opravdu mě nenapadlo, že by to někdo mohl brát vážně. Vždyť to bylo jasné, že to je nesmysl. Tímto se omlouvám všem, kterých se to dotklo a moc si přeji, abychom to všichni přežili bez následků, aby další život po koronaviru byl lepší a aby se lidé k sobě chovali lépe, teď je vidět, jaký kdo opravdu je, jestli druhým nezištně pomůže nebo jestli ublíží. Nechci nikomu ubližovat, a ty roušky snad nikomu neublížily, jen trochu se zamyslet, co je a co není blbost. Ještě že mám známé se stejnými nápady, mně to moc pomáhá, abych nepadla do depresí z dnešní doby. Ještě jednou se omlouvám.
id

Možná to bude tím, že jste špatně zařadila váš námět. Patřil do rubriky vtipy.

suzymon1

Přesně tak. Mohla jste to zařadit mezi vtipy a ne do rubriky "volná diskuze". Navíc jste to napsala tak, že si klidně člověk mohl myslet, že to nemáte v hlavě v pořádku, takových lidí je hodně. A kdybyste to chtěla uvést na správnou míru, tak jste mohla ihned vysvětlit, že je to nějaká "recese", protože ani "nunici" Vás nepochopil správně. Také si myslel, že Vám hráblo a podle toho Vám logicky odpověděl a ne že to vzal jak jste to Vy myslela. Tak až si budete chtít dělat šprťouchlata, tak do rubriky "vtipy". Ale tam by tento nápad asi moc neuspěl a to jste věděla a proto jste to umístila sem. A jestliže si přejete, aby se lidé k sobě chovali pěkně, tak jim jděte příkladem a nesnažte se z nich dělat pitomce. Tady Vás nikdo nezná a nikdo nemůže vědět jak to zrovna Vy myslíte.

lidus*

Myslela to vážně, jen z toho potřebovala luxusně vycouvat tak udělala blbce z nás.

Koukám že všichni krom autorky otázky přesně vědí jak to myslí...

suzymon1

Nunici a víte že jsem přesně tuto reakci od Vás čekala? ;) Už jsem ale začala pochybovat, že jsem Vás podezírala zbytečně. A ne. Ozval jste se přesně tak, jak jsem celou tu dobu očekávala a proto jsem Vás i zmiňovala a čekala jsem jestli se "chytnete". A chytil jste se. Jasně, Vy jste ji prokoukl ihned a hned jste věděl kam míří a podle toho jste také odpověděl. *co*Také jste byl od ní jako jediný obodován. Na blbou otázku, podobná odpověď. Trochu jste mne zklamal. Ale jen trochu. :)

suzymon1

A pro Liduš, myslím si přesně to samé. *palec* A kromě "nunici", si to myslíme asi všichni. ;)

Suzymon

Protože vím něco co vy nikdy nepochopíte*smich*A co se týče bodování,zvykl jsem si na systém "každá blbá odpověď musí být po zásluze oceněna"

suzymon1

Nunici, sice moc nerozumím co tím chcete říci, ale co se týče toho, že "něco" nikdy nepochopím, tak budete mít asi pravdu, ale já s tou nevědomostí smířím. Nakonec dodnes mne to nijak nehandicapovalo, tak to už tak "doklepu" až do konce. ;)

lipanek
hodnocení

0x

A já se domnívala, že tazatelka je trošku ,,jednodušší,,.

Tak jsem ji nechtěla moc ,,ublížit,, a jemně ji odpověděla.

A vono to na zkoušku, jak se necháme nachytat. Trapný.

Já bych ten Váš prvotní předpoklad rozhodně nepřehodnocoval. Dokonce mi připadá velice přesný *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]