Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Najdete velblouda?

Od: velbloud odpovědí: 15 změna:
15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Já vím, ale je to strašně zákeřné. Nebudu kazit hru, je tam.

hodnocení

4x

Hurá, našla jsem ho za dvě min.*palec*Nechám hledat ale ostatní.Jen napovím, že je v úrovni pusy.

houbes*
No kdyby jste mi to neporadila já bych ho snad nenašel a potom když vím kde je, tak ho vidím pořád ;) jo je tam ;)

hodnocení

3x

Už jsem ho jednou hledala, pamatuji se, že je tam někde hrozně mrňavý a zase ho nemůžuk najít.:-D Někdo mi to tenkrát ploslal do pošty.

hodnocení

3x

Tak ani ne minuta. Nebudu prozrazovat.

hodnocení

2x

Dobrý den. Našel velblouda, našel. Ale obrázek jsem si zkopíroval a otevřel v editoru a hodně zvětšil. I když na Poradně jsem si ho taky zvětšil, nestačilo to k nalezení.

prestik*
hodnocení

2x

Já jsem to udělal způsobem, který je tak populární u mladých: Po minutě marné snahy vypnul mozek a pomocí tagů našel řešení na internetu. *vtip*

pako
hodnocení

1x

Proč radši nezní otázka: najdete slona? Vidím tam celou ZOO, ale velbloud nikde. *uf**zed**smich*.

berger*

Je to podraz,celá zoo jsou obrázky zvířat,v zadání je obrázek velblouda a ve výsledku je jen obrys. Hledejte jen siluetu,ne obrázek...

72mona3*

Hlavně je fakt malý. Mám mizerné rozlišení, tak to je při zvětšení neostré. :( M.

lidus*
hodnocení

0x

Nemít radu kde hledat, hledám ještě o Vánocích.

hodnocení

0x

Asi deset minut a už ho taky vidím. Zajímavý je, že od tý doby ho vidím nahned a zcela zřetelně. Vůbec nechápu, že jsem ho nenašel prvním pohledem když tam je tak krásně vidět.

houbes*
hodnocení

0x
Najdete jezevce ;)
Najdete velblouda? #2
houbes*
Omlouvám se obrázek nejde uložit
Najdete velblouda? #3
pako

Jezevec tu byl naposledy 18.3. :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]