Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Kdo se nudí, poznáte deset rozdílů na hradě Karlštejně?
Našla jsem 9 a nebudu uvádět pro ostatní, pouze se zeptám, u paní v červených kalhotách vlevo počítáte stín vlevo a pak vpravo za jednu věc, nebo za dvě.? Pokud za dvě, tak jsem to našla všechno.
Prodloužení bylo nejlepší.
Naopak tady se mě to zdálo lehčí, než včera.
Tak jste fakt dobrá. Stín jako jeden rozdíl. Místo vpravo je vlevo, tak to je zamýšleno jako jeden rozdíl.
Spodní obrázek - například
2 - Vlevo dole u kulaté rotundy pod 2 okýnky chybí keřík
3 - Hlavní věž, malá přilepená věžička - chybí jedno okno přímo pod střechou
4 - Dlouhá budova se spoustou malých okýnek, tak je v průčelí jedno malé okýnko navíc, jsou 4 a na horním jenom 3
5 - dole na této budově vymyzaná poškozená, špinavá omítka?
6 - pouze 3 střílny asi nad odtokovou rourou
7 - Na cimbuří Bílá paní
Ještě jeden, ta změna stínu je jako jeden. Vím, že to vypadá jako dva, ale myšleno jeden. Až to bude komplet, udělám něco do třetice a koukám, "přitvrdím".
Lipqanek jsem dal 2 body, tak se to přesunulo nahoru k jeho první odpovědi. To řazení mně nějak hlava nebere a celé to nepochopitelně rozhází a udělá v tom "guláš". Celý její komentář, je úplně pod jiným hradem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.