Dnes 31. března máte poslední možnost dostat za svůj nákup účtenku, kterou můžete zaregistrovat do Účtenkovky. Následující slosování, které proběhne 15. dubna 2020, totiž bude zároveň posledním.
Vaše starosti bych chtěla, teď jsou na světě rozhodně důležitější věci než tento nesmysl.
72mona3*
Ale no tak! To jako fakt? Nemám tedy dělat nic, co by někomu jinému mohlo připadat jako nedůležité, zbytečné? Tak třeba trávit čas zde a otravovat se nesmyslnými otázkami (odpověďmi)? M.
vilik*
Už jsem to tu psal, paní Ája by se občas měla kousnout do jazyka, než plácne nějakou hloupost. Ona totiž tady jen za minulý týden řešila novinku na trhu, což má být rádoby vtipná koláž s názvem Babišovy utopenci. Dále se jí chtělo brečet, když se jí rozbila televize v záruce, což ovšem nejprve zamlčela, nechala zdejší rádce její pseudoproblém řešit a znovu se ozvala až po nějakém čase. A řešila například pro mě úplně zbytečnou otázku, k čemu že je nepotravinářská soda. Abych jí nekřivdil, zeptala se včera i na názor, co říkáme na chytrou karanténu, kde ovšem pouze za celou diskuzi měla jen jeden další příspěvek, který mi ale přišel dost podrážděným. Nevím jak ostatní, ale myslím, že paní Ája by se měla zamyslet spíše sama nad sebou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.