O tomto viru už bylo napsáno hodně. Co k tomu dodat, bylo otázkou času,kdy ten vir bude i v Japonsku. Až mě mrazí při myšlence, že tenhle vir naší planetu jen tak neopustí. Sám jsem tvrdil jako laik, že odezní létem a jak rychle přišel, tak i odejde. Tohle počasí mu nahrává aby změnil svou DNA a zmutoval. Potom jestli bude vakcína, tak se snad bude platit i zlatem pokud je to laboratorní vir a to si myslím, tak vakcína by mohla být do jednoho roku. Máme se tedy na co těšit
jap*
Vakcína asi nepomůže, když vir tak rychle mutuje, ale spektrální lék by mohl zabrat a zmírnit nemoc a následky, bral by ho jen nemocný. Očkování chřipky taky nezabere na každý nový kmen. Ohledně roušek věřím WHO, důležité je nařízení desinfekce a omezit kontakt.
houbes*
Roušky by se měli brát pouze do obchodů a nebo do MHD atd. Kde předpokládáme větší pohyb lidi. Stálým nošením je nesmysl, roušky se prodychají a vir snáz vdechneme a nebo vydechneme. Já vždy, když si beru roušku, tak si kápnu jednu kapku 31 bylin od JUSTu už z preventivního hlediska a nebo k ochraně roušky. Zdá se to jako nesmysl ale lidi vymýšlí, kdejake placebo
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.