Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám dvě zprávy

Od: maky® odpovědí: 9 změna:

Hezké ráno všem, mám jednu pozitivní zprávu - je u nás krásně bílo, nádherně poletuje snížek ! *tanec* Druhá zpráva je negativní - zase padá ta bílá srágora, to bude den na ho..o, práce s odklízením, omést auto a bude to klouzat.*zed*

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Maky, to já mám jen jednu zprávu a dobrou - u nás nepadá nic. Je hezky, svítí sluníčko. *slunce*Jaga.

hodnocení

2x

Jo sníh. To znám. Tuhle zimu jsem ho viděl v televizi.

31.03.20 10:11
hodnocení

*smich*

liska5
hodnocení

2x

Tady od rána zataženo a teď hustě chumelí.

Stihla jsem si před pár dny natrhat medvědí česnek. Teď bude zavátej...

lipanek

Mně zmrznul, zežloutl, bylo u nás -5 ºC.

gena
hodnocení

0x

Možná ten mráz zmasakruje virus. *ua*

hodnocení

Je nad nulou. :-D Virus prý ničí horko.;)

hodnocení

babajaga, tady se už sluníčko také tlačí a bílá pokrývka mizí. *slunce*

Omlouvám se, Maky, mé hodnocení bylo předčasné. Po obědě se zatáhlo a začaly padat veliké vločky. Sněží až doteďka. Tohle ještě letošní zimu naše Polabí nezažilo.

Vypadá to, že polezu nakonec na půdu pro běžky, tuto zimu jsem je ještě nesundala. *smich* Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]