Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vtip pro zasmání 2

Od: perlaherofficial* odpovědí: 12 změna:

Potká Zdeněk známýho

známý: Tak co, jak je?

Zdeněk: Ale... mám nemocný dítě.

známý: vážně a jak je starý?

Zdeněk: No starý je dobře, ale dítě je nemocný.

*smich*

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Trošku mi to přijde jako ten vtip: Byli jsme tam tři. "Kdo?" No já a brácha. "Ty máš bráchu?" Ne, proč.

Samopal se skládá ze čtyř částí.
Jsou to tyto tři.
Pažba a hlaveň.
My vám dokážem, že 3 mušketýři, nebyli 4,nýbrž pouze 2.
Tyhle dvě sloky jsou (pokud se nepletu) písní skupiny The hever and vaselina

"Založil jsem skupinu.” "A jak se jmenuje?” "Kvarteto.” "Kolik vás tam je?” "Tři.” "Kdo?” "No, já a brácha.” "Ty máš bráchu?” "Ne."

hodnocení

0x

A ještě jeden

Vtip pro zasmání 2
fugass*
A pod plavkami je nápis HIGHWAY.
Highway to hell?

hop®
hodnocení

0x

Jako každý vtip do samostatného "dotazu"? To jako fakt? *ee*

liska5

Tady do Volné diskuse dal 17.3.2020 Jezevec příspěvek SMÍCH LÉČÍ , už tam bude nejmíň 105 příspěvků,

JENŽE, po vložení dalšího vtipu se otázka neposunula nahoru, jak je běžné. Člověk musel vědět a najít si podle data. Volala jsem po tom ve Vzkazech, přáních a stížnostech... A nic.

A co upravit nastavení zobrazení podle poslední odpovědi?

hodnocení

0x

Svatební noc.
Manžel hladí manželku po bříšku a povídá: Toto je moje pole, tady zasadím brambory a usne.
Další noc.
Manžel hladí manželku po zadku a povídá: Toto je moje pole, tady zasadím zelí a zase usne.
Třetí den manželka říká manželovi: Poslouchej mně ty farmáři, jak dneska nezasadíš mrkev,
tak pole jde do pronájmu !

a ešťe jeden

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]