Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vtip pro zasmání

Od: perlaherofficial* odpovědí: 2 změna:

Petr potká známýho

Petr: Hele, je pravda že ten tvůj šéf si koupil nový auto?

známý: Teoreticky jo, až na to že to auto je kolo a nekoupil si ho, ale ukradli mu ho

*smich*

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

To mě připomíná vtipy nejslavnějšího neexistujícího rádia.

Dotaz na na Rádio Jerevan: Co bylo dříve: slepice, nebo vejce? Odpověď Rádia Jerevan: Dříve bylo všechno: slepice, vejce, máslo, mouka, ovoce...

Dotaz na na Rádio Jerevan: Roste v Sovětském svazu pšenice jako telegrafní sloupy? Odpověď Rádia Jerevan: Ano, a místy i hustěji!

Dotaz na na Rádio Jerevan: Proč je na trhu nedostatek mouky? Odpověď Rádia Jerevan: Protože ji nedávno začali přidávat do chleba.

Dotaz na na Rádio Jerevan: Proč si sovětská vláda nepospíšila s vysláním kosmonautů na Měsíc? Odpověď Rádia Jerevan: Co kdyby se odmítli vrátit?

Dotaz na na Rádio Jerevan: Je pravda, že v pracovních táborech panují skvělé podmínky?
Odpověď Rádia Jerevan: Zaručeně. Před pěti lety byl jeden z našich posluchačů přesvědčen o opaku, byl tedy do táborů vyslán, aby podmínky důkladně prozkoumal. Vypadá to, že se mu tam nakonec velmi zalíbilo, dosud se ještě nevrátil.

Dotaz na na Rádio Jerevan: Zdá se mi, že ve zprávách ze Sovětského svazu slyším stále totéž. Je to možné? Odpověď Rádia Jerevan: Rozhodně ne. Sovětští soudruzi se nikdy neopakují! Zdůrazňuji: Sovětští soudruzi se nikdy neopakují!

Dotaz na na Rádio Jerevan: Existuje u nás cenzura médií? Odpověď Rádia Jerevan: V principu ne. Bohužel se ale této otázce nemůžeme blíže věnovat.

Dotaz na rádio Jerevan: Myslíte si, že je situace v Československu dobrá? Odpověď Rádia Jerevan: Velmi dobrá - například v porovnání s příštím rokem...

Dotaz na Rádio Jerevan: Kde vlastně sedí ten, co vymýšlí vtipy o Rádiu Jerevan? Odpověď Rádia Jerevan: To bohužel úplně přesně nevíme, ale sedí zcela určitě.

hodnocení

1x

Muzikantská kapela měla nějakou akci. Dohodli se, že si společně dají uvařit pro všechny guláš.

Pepa byl šetřílek, odmítl se podílet s tím, že si z domova donese svačinu vlastní. A tak se také stalo.

Pepa si donesl veliké jelito. Chapi ale pořád měli v žaludku to, že se s nimi neúčastní společného guláše a dohodli se, že ho vytrestají. Za hospodou našli pořádné ho..., když Pepa na chvíli odešel, vymačkali mu jeho jelito a nahradili ho tím druhým. Pak upravili tvar, znovu zašpejlili a čekali, co bude dál.

Byla pauza a začalo se jíst. Všichni muzikanti si s chutí plnými lžícemi nabírali gulášek, jen Pepa smutně sedí opodál.

Ptali se Pepy: Proč taky nejíš?

Pepa na to smutně: Když já jsem si dal to svoje jelito ohřát do vašeho hrnce s gulášem a ono mi tam, potvora, prasklo!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]