Nejste přihlášen/a.
Petr potká známýho
Petr: Hele, je pravda že ten tvůj šéf si koupil nový auto?
známý: Teoreticky jo, až na to že to auto je kolo a nekoupil si ho, ale ukradli mu ho
To mě připomíná vtipy nejslavnějšího neexistujícího rádia.
Dotaz na na Rádio Jerevan: Co bylo dříve: slepice, nebo vejce? Odpověď Rádia Jerevan: Dříve bylo všechno: slepice, vejce, máslo, mouka, ovoce...
Dotaz na na Rádio Jerevan: Roste v Sovětském svazu pšenice jako telegrafní sloupy? Odpověď Rádia Jerevan: Ano, a místy i hustěji!
Dotaz na na Rádio Jerevan: Proč je na trhu nedostatek mouky? Odpověď Rádia Jerevan: Protože ji nedávno začali přidávat do chleba.
Dotaz na na Rádio Jerevan: Proč si sovětská vláda nepospíšila s vysláním kosmonautů na Měsíc? Odpověď Rádia Jerevan: Co kdyby se odmítli vrátit?
Dotaz na na Rádio Jerevan: Je pravda, že v pracovních táborech panují skvělé podmínky?
Odpověď Rádia Jerevan: Zaručeně. Před pěti lety byl jeden z našich posluchačů přesvědčen o opaku, byl tedy do táborů vyslán, aby podmínky důkladně prozkoumal. Vypadá to, že se mu tam nakonec velmi zalíbilo, dosud se ještě nevrátil.
Dotaz na na Rádio Jerevan: Zdá se mi, že ve zprávách ze Sovětského svazu slyším stále totéž. Je to možné? Odpověď Rádia Jerevan: Rozhodně ne. Sovětští soudruzi se nikdy neopakují! Zdůrazňuji: Sovětští soudruzi se nikdy neopakují!
Dotaz na na Rádio Jerevan: Existuje u nás cenzura médií? Odpověď Rádia Jerevan: V principu ne. Bohužel se ale této otázce nemůžeme blíže věnovat.
Dotaz na rádio Jerevan: Myslíte si, že je situace v Československu dobrá? Odpověď Rádia Jerevan: Velmi dobrá - například v porovnání s příštím rokem...
Dotaz na Rádio Jerevan: Kde vlastně sedí ten, co vymýšlí vtipy o Rádiu Jerevan? Odpověď Rádia Jerevan: To bohužel úplně přesně nevíme, ale sedí zcela určitě.
Muzikantská kapela měla nějakou akci. Dohodli se, že si společně dají uvařit pro všechny guláš.
Pepa byl šetřílek, odmítl se podílet s tím, že si z domova donese svačinu vlastní. A tak se také stalo.
Pepa si donesl veliké jelito. Chapi ale pořád měli v žaludku to, že se s nimi neúčastní společného guláše a dohodli se, že ho vytrestají. Za hospodou našli pořádné ho..., když Pepa na chvíli odešel, vymačkali mu jeho jelito a nahradili ho tím druhým. Pak upravili tvar, znovu zašpejlili a čekali, co bude dál.
Byla pauza a začalo se jíst. Všichni muzikanti si s chutí plnými lžícemi nabírali gulášek, jen Pepa smutně sedí opodál.
Ptali se Pepy: Proč taky nejíš?
Pepa na to smutně: Když já jsem si dal to svoje jelito ohřát do vašeho hrnce s gulášem a ono mi tam, potvora, prasklo!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.