Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledám někoho na výlety

Od: redtooth odpovědí: 27 změna:

Ahoj všem,

hledám někoho, kdo by byl naladěn na stejné vlně jako já. Vzhledem k mé práci jsem rád, kdy můžu vyrazit někam do přírody, na výlet jako takový a prostě vypnout. Klidně na jeden den nebo víkend pokud hraje počasí do karet.

Mám rád turistiku a výlety na pěkná místa - nejlépe ty celodenní. Nejradši mám CHKO lokality, ale nevadí mi ani jiná, pokud je po cestě na co se koukat :) Pro představu třeba Český ráj, Kokořínsko, oblast Malá skála, České Švýcarsko, Krkonoše a další. Nemám problém i mimo ČR, třeba Rakousko, Slovensko nebo jiné státy, ale to už chce více dnů.

Jinak něco o mě. Tak jsem štíhlý, 31, běžné výšky a naprostý pohodář a kliďas. Žiji nedaleko naší automobiky. Rád fotím a plánuji trasy. Též rád chodím, kde nemám problém ujít i delší vzdálenosti (pokud jsou dobré boty, které teď nemám, ale i s nima 30km dám v pohodě). Jezdím občas na kole a zřídka běhám, takže kondičku nějakou mám. Začal jsem i lézt na stěně, abych si připravil do budoucna na nějaký ty feratty.

Když to zkrátím, tak hledám někoho, kdo nechce trávit víkendy nebo nolný čás solo. Možná znáte ten pocit - předpověď více než dobrá, ale nikdo, kdo by s Váma šel. Bych byl sice rád za slečnu, ale je mi to jedno. Je stále lepší být někde s někým, než sám :)

Na závěr přiložím jednu fotku a můžete hádat místo v ČR :-P
email: redtooth89 [at] seznam.cz

Hledám někoho na výlety

27 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jordz
hodnocení

2x

Kam vy chcete chodit a dokonce na výlety. Je stav nouze. Můžete si jít nakoupit, do lékárny, do práce - nemáte-li tam zákaz chodit, jako u nás. Všichni sedíme doma, tak tam dřepte taky, halóó.

lee*
Zdravotni prochazky po lese zakazany nejsou. Ono vzdycky je to o uvazovani jedince. Travim denne nekolik hodin venku. Sednu do auta, vyjedu ze vrat, jedu par km za mesto do lesa (ne do nejakeho lesoparku) hodinu dve chodim po lese, nepotkam ani zivacka. Kdyz uz se stane ze nekoho nekde vidim tak se z dalky vyhneme - jeden uhne z cesty do lesa nebo sebehne na jinou cestu. Pak opet dojedu autem domu a vystupuji az za vraty na nasem pozemku. Opravdu netusim koho timto chovanim ohrozuji. Oproti tomu fakt nechapu ty, kteri jsou v houfech treba v parcich.
redtooth
hodnocení

Je to tak... chodít do přírody a procházky se může, akorát se neseskupovat po houfech. Nesmíte brát všechno doslova, co slyšíte v televizi. To, že budete sedět měsíce doma na zadku vaší imunitě nijak nepomůže, spíše naopak.

lee*
@redtooth Kdybyste byl min zapalenej a asi spis vic rekreacni turista, ja bych vas jako partaka brala :-D
redtooth
hodnocení

@lee Jestli 2h v lese znamená rekreační, tak to bohužel to moc nejsem, to můžu jít se psem *smich* Já to mám taky rekreační, chodím jen víkendy a to musí být hezky, jinak vůbec - nestíhám časově.

hodnocení

2x

Jste tady na špatné adrese, také období pandemie a přísných omezení není vhodné na výlety a na hledání parťáka.

hodnocení

2x

Najděte si stránky České ornitologické společnosti. Tam je tolik aktivit s fajn lidmi a ještě si u toho projdete přírodu a uděláte dobré skutky.

redtooth
hodnocení

Díky za radu, tohle se ke mě ještě nedostalo. Jen se obávám, že bych si na podobných výletech případal blbě, nejsem zrovna typ, co by dokázal dlouho pozorovat ptactvo a ještě chodit v takovém počtu lidí zahrnuje i tempo toho nejpomalejšího. Ale určitě nápad zajímavý :)

id
hodnocení

1x

Tazateli, fandím vám a přeji najít parťáka. Kdo rád sedí na zadku doma, bude sedět v karanténě nebo bez ní. Pokud nikoho neohrožuji, tak procházky se doporučují, nevím jak lidé nařízení čtou - nečtou. Nejde jen o ohrožení jiných, ale já se mám sakra ráda, takže nejdu viru naproti, ale sedět doma nebudu Mojí vrstevníci, co znají trasu od postele k ledničce, na WC a k TV, jsou samá nemoc - klouby, záda, cukrovka, do 1. patra popadají dech a hlavně nadváha. Nepíši o lidech kteří jsou opravdu nemocní, kteřísdi svou nemoc nezavinili leností. Netvrdím, že jsem super zdravá, ale nevzdávám to.Vy to také nevzdávejte, snad se zadaří.

Také s manželem nebo s kamarádkou jsme 3 x týdně v lese, nyní napadl opět sníh, tak kolo zase počká.

prestik*
hodnocení

0x

V této situaci raději seďte doma a nevymýšlejte nesmysly. *hej*

redtooth
hodnocení

Sedět doma nebudu, ale díky za radu *palec* Nicméně se ptám obecně, nikoli na zítřejší den.

liska5

Ale do přírody se může. Já chodím do lesa, pobyt v takovém prostředí zvedne imunitu. Jdu sama a kilometry od civilace. Jen nepřipadám v úvahu věkovou kategorií. Ale plně tazatele chápu.

pacholik
hodnocení

0x

Zkuste - spolecneaktivity.cz/...

nebo www.seznamka.cz

vilik*
hodnocení

0x
Vlčí rokle v Adršpašsko Teplických skalách. Už jsem tam dlouho nebyl, tak se mohu plést, ale asi před pěti lety tam dělali nové chodníky, což by odpovídalo vaší fotce.
Ale asi bych skutečně být vámi zkusil nějaký inzerát v zájmových skupinách.
redtooth
hodnocení

Tý jo, téměř ses trefil. Je to podél Teplického údolí na vyhlídku Čáp.

Díky zkusim. Člověk zkouší všechno a už jsem tu i pár takových příspěvků viděl.

lipanek

Na společných aktivitách je také seznamka, když se zaregistrujete, tak máte přístup.

(Lipánek už dnes jde, včera nešel.) Pacholík

hodnocení

0x

Nejsem slečna, ale babička. A chodím moc ráda. Takové Železné hory, které jsou někdy dost opomíjené, mám proběhané křížem krážem.

Chodím ale nejraději sama. Nikdo Vás neunavuje svým štěbetáním, což u slečen bývá časté. V klidu si jdete, přemýšlíte, posloucháte ptáky, zastavíte se a pokocháte pohledem, kde chcete.

Asi 2-3 x měsíčně chodím s partou babiček- turistek, chodím s nimi ráda, o to nic, ale když jde úplně sama, věřte, že si to užiju líp. Pokud bych se o něco chtěla podělit s ostatními, beru si foťák.

Moc se těším, až pomine tahle zlá doba, láká mě, jako každé jaro údolí Doubravy z Chotěboře do Bílku. I když bych šlapala sama, takže bych asi nic neporušila, nechci být neukázněná a zákaz respektovat. Nedali ho pro nic za nic. Jaga.

redtooth
hodnocení

Já mám raději to povídání si a sdílení společného výletu a zážitků, než chodit sám :) Ale občas to jinak nejde, protože sehnat někoho, kdo by měl zrovna čas jako já je druhý problém. Jinak zákaz se nevztahuje na procházky v přírodě, takže tam klidně jít můžete i bez roušky a nikdo Vám nic neřekne.

jofa*

Tak tady se mýlíte. Roušky jsou pvinné i na vašich výletech. Jinak pokud jste dobrý fotograf, tak nejlepší je vždy sám.

redtooth
hodnocení

@jofa Ono je celkově jedno, co je nebo není nařízený. I člověk se selským rozumem pochopí, že nosit roušku venku, kde nikdo není je holý nesmysl, nikoho tím neochráníte a jen budete inhalovat vše, co se na roušku nachytá a ničit si vlastní imunitu a zdraví. Občas mám pocit, že všichni pod nátlakem medii zapomínají k čemu ty roušky vůbec jsou. Ale nebudeme se tady hádat, téma jsem zakládal z jiného důvodu ;)

liska5

Jé, Jaguš, já ten kaňon Doubravy šla kdysi od vlaku od Bílku. Paráda.

xanxas

Náhodně to tady pročítám, jsem úplně jiná kategorie. Uběhl více jak měsíc, přesto mě zajímá, zda jsi/jste našel někoho na společné výlety? Přeju hodně štěstí.

dolga*
hodnocení

0x

instantstreetview.com/...

Domnívám se, že Vám jde o to, si s někým začít psát a víc se poznat, později třeba na skype a navázat i přátelství v případě vzájemných sympatií. A přítel může být on, nebo ona, jistě se nechcete ženit, to byste zamířil na seznamku a ne sem.

Jinak pro lidi, co jsou na tom trochu podobně jako já, že nemůžou cestovat daleko a už vůbec ne po horách, lesích , tak mám takový fígl...

Proto ten odkaz, napíšete tam město, ulici, stát - prostě cokoliv a podíváte se do měst různých států, mnozí to už znají, já se často dívám třeba na Japonsko, přitahuje mně Mexiko, Paříž atd. Není to pravá turistika, ale potěší mně stejně, jako kdybych mohla víc chodit, zkuste to, kdo jste na tom, jako momentálně já.

hodnocení

0x

Držím palce, ať někoho najdete. Taky jsem ještě nedávno vloni hledala a byla se seznamkou na horách. Jenže to není ono. Nemám moc skupinové akce ráda s cizími lidmi. Ale pár fajn lidí jsem tam poznala. :) Takže úplně bych to nezahazovala. Nyní už přítele mám, tak budu chodit a jezdit s ním.

jirinedy
hodnocení

0x
Ahoj. Stále někoho hledáš na výlety? Já 40. Kolín. Zájem o fotografování, duchovní a osobní rozvoj, zdravý životní styl. Čas mám téměř kdykoliv. Když tak napiš. Ahoj Jiří.

Je to stará otázka od neregistrovaného uživatele, větší šanci budete mít, když napíšete na ten uvedený e-mail.

Napíš mu také na ten email, který udal v závěru své otázky.
Je to dost dávno, možná už zapomněl, že sem na poradnu psal...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]