Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Může být žena zamilovaná do gaye?

Od: nikc® odpovědí: 27 změna:
Napadlo mě to, protože se mi moc líbí Laco Hudec Šubert, muzikálový herec. On je gay. Zamilovaná do něj nejsem, ale on je úžasný prostě, i v divadle jako herec a zpěvák.
doplněno 27.03.20 19:41: A šije roušky. No řekněte, kolik chlapů tohle dělá?

27 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

houbes*
hodnocení

5x
Proč by jste nemohla? Můžete být zamilovaná do všeho jen je otázkou jestli gay bude zamilován do vás. Život společný je možný ale myslím si nereálný !

Houbes do "všeho"? *sok* Snad do kohokoliv. Mluvíme o lidech, ne o věcech. A když je život společný možný, tak nemůže být zároveň nereálný. Asi v tom máte trochu zmatek a odporujete sám sobě. ;)

houbes*
suzymon trvám na tom co jsem napsal do všeho. Lidi se zamilovávají i do věcí běžných kolem sebe... Ale děkuji, že se snažíte prosadit svůj názor ale já s vámi nesouhlasím ;)
suzymon1

Nechci nic prosazovat. Jenomže tady mluvíme pouze o lidech, ne o věcech. Ale klidně si trvejte. :)

hodnocení

4x

Klidně. Zrovna Hana Zagorová se zamilovala do S. Margity. Jde o jiné "zamilování", není v tom sex. Já sama bych kdysi někoho takového klidně chtěla a určitě bych s ním v pohodě žila celý život a mohl by si dělat co by chtěl. Ale bohužel, já jsem nenašla. :)

Máte děti a manžela? (Jestli je to nevhodná otázka, tak se omlouvám a neodpovídejte)

hodnocení

Adina Mandlová měla gaye.

Elisa, jestli se ptáte mne, tak děti mám dvě. Kluky. Jednomu je 50 a druhému 40 let. Dokonce mám jednoho vnuka a tomu je 25 let. A já už 37 let let žiji dobrovolně a šťastně sama. ;) A mohu se zeptat zase já? Proč se ptáte? *zmateny* Také by mne to zajímalo.

Děkuju za odpověď, jen mě zarazila ta poslední věta, že jste bohužel nenašla, tak mě zajímalo, jak to bylo myšleno.

To je jednoduché. Já měla vždycky "štěstí" jen na chlapy, kteří byli sexuálně velmi aktivní. A čím víc jsem nechtěla já, tím víc chtěli oni. A to nejsem vůbec frigidní, ale nesnáším pocit, že mne někdo vlastní a já že musím dělat co se jemu líbí. Asi jsem měla holt smůlu. Nebo že bych nikdy nikoho opravdu nemilovala? *co*I to je možné. No, dnes už je to fuk...;)

27.03.20 20:01

Aha

@suzymon *palec* jak moc Vám rozumím.

hodnocení

Suzymon, Já nerozumím. Margita je gay? Nebo proč v tom není sex?

hodnocení

A jak víte, že mezi nimi není sex? Byla jste u nich na návštěvě? Nebo Vám to řekl jeden z nich? :) Takových je víc.

hodnocení

Odpovíte mi. Děkuji.

berger*

Nikc,kdysi to tvrdil nějaký bulvární plátek. Ze zagorky si dělali srandu,že se zaměřuje na homosexuály,prvně trefila Harapese a pak Margitu. Řešil to mslm soud a Margita z toho vymačkal nějaké odškodné...*nevi*

hodnocení

Berger. Aha. Děkuju za objasnění. To jsem nevěděla. Právě ještě o Vánocích s ní byl rozhovor a říkala, jak jsou spolu šťastní a vaří mu ráda. A on ještě říkal, že mu to od ní moc chutná. Nenapadlo mě, že by měli nějaký problém.

hodnocení

Berger, já myslela, že je u nich všechno sluníčkové. *slunce*Když to všude říkají. Pějí chválu jeden na druhého.

berger*

Možná je,já nevím a ani mě to nezajímá,to byly žvásty nějakého pisálka. Mám jednu zkušenost - před hodně lety jsem s kamarádkou omylem zapadl do gaybaru v Ostravě. Nakonec to byl fajn večer,jen ty kecy těch kluků - jejich oblíbené bylo nahodit jméno známého herce a zaštěbetat " no jooo,ten je také náš"... *zed**alene*

suzymon1

Ano. S. Margita je gay a vůbec se tím netají. A proč by také měl? A já jsem kdysi dokonce viděla nějaký rozhovor v televizi, kde byli společně se Zagorovou a tam o tom vztahu veřejně mluvili. Už nevím kdo to tenkrát moderoval, ale bylo to hezké, protože právě vysvětlovali, že mají hluboký vztah, který není založený na sexu, ale na vzájemném porozumění a respektu. Prostě z toho bylo cítit, že se mají hodně rádi. Jak to mají dnes to nevím, protože nesleduji bulvární novinky. Já doufám, že se mezi nimi nic nezměnilo.

P.S. Nick, neodpověděla jsem hned, protože jsem nebyla u počítače, jen jsem ho měla zapnutý. :)

idanova*
hodnocení

3x

Zdravím. Určitě může. Pokud jsou pohlední, často mají takový romantický výraz, nemívají neurvalé chování a bývají i citlivější a empatičtější (než ti praví chlapáci). Zamilování je jednoduché, ale soužití ženy s takovým gayem, to už je jiná kapitola. Ida

Ano, Mně se jako mladé velmi líbil Michal Dočolomanský. Opravdu krásný chlap. Jak jsem pak koukala, že na stará kolena přiznal, že je gay, rozvedl se s manželkou a pak dokonce měl přítele, na kterého napsal byt. To je celkem jedno, ale smutné bylo, že po jeho smrti ten přítel byt brzy prodal, protože měl dluhy a dcery od Dočolomanského z toho nic neměly.

hodnocení

3x

Ženy se zamilovávají do sňatkových podvodníků, zlodějů, surovců, alkoholiků, sadistů, narcisů a všelijakých podivných individuí, proč by se nemohly zamilovat do homosexuála? Ten je mezi nimi nejméně nebezpečný.

lidus*
hodnocení

2x

Nejde o lásku, je to jakási vzájemná výpomoc.

liska5
hodnocení

2x

Jéje. Na většině to vidět není a zakoukat se do pěknýho kluka je zcela běžné... Pak je z toho smutno. S tím Dočolomanským mne to taky zklamalo. A naposledy Jan Cina. Takovou parádní Lišku vystřihl v pořadu Tvoje tvář má...

hodnocení

Dočolomanský byl fešák. Cina je sympaťák. Cibulka je taky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]