Nejste přihlášen/a.
Houbes do "všeho"? Snad do kohokoliv. Mluvíme o lidech, ne o věcech. A když je život společný možný, tak nemůže být zároveň nereálný. Asi v tom máte trochu zmatek a odporujete sám sobě.
Klidně. Zrovna Hana Zagorová se zamilovala do S. Margity. Jde o jiné "zamilování", není v tom sex. Já sama bych kdysi někoho takového klidně chtěla a určitě bych s ním v pohodě žila celý život a mohl by si dělat co by chtěl. Ale bohužel, já jsem nenašla.
Elisa, jestli se ptáte mne, tak děti mám dvě. Kluky. Jednomu je 50 a druhému 40 let. Dokonce mám jednoho vnuka a tomu je 25 let. A já už 37 let let žiji dobrovolně a šťastně sama. A mohu se zeptat zase já? Proč se ptáte?
Také by mne to zajímalo.
Děkuju za odpověď, jen mě zarazila ta poslední věta, že jste bohužel nenašla, tak mě zajímalo, jak to bylo myšleno.
To je jednoduché. Já měla vždycky "štěstí" jen na chlapy, kteří byli sexuálně velmi aktivní. A čím víc jsem nechtěla já, tím víc chtěli oni. A to nejsem vůbec frigidní, ale nesnáším pocit, že mne někdo vlastní a já že musím dělat co se jemu líbí. Asi jsem měla holt smůlu. Nebo že bych nikdy nikoho opravdu nemilovala? I to je možné. No, dnes už je to fuk...
A jak víte, že mezi nimi není sex? Byla jste u nich na návštěvě? Nebo Vám to řekl jeden z nich? Takových je víc.
Nikc,kdysi to tvrdil nějaký bulvární plátek. Ze zagorky si dělali srandu,že se zaměřuje na homosexuály,prvně trefila Harapese a pak Margitu. Řešil to mslm soud a Margita z toho vymačkal nějaké odškodné...
Berger. Aha. Děkuju za objasnění. To jsem nevěděla. Právě ještě o Vánocích s ní byl rozhovor a říkala, jak jsou spolu šťastní a vaří mu ráda. A on ještě říkal, že mu to od ní moc chutná. Nenapadlo mě, že by měli nějaký problém.
Berger, já myslela, že je u nich všechno sluníčkové. Když to všude říkají. Pějí chválu jeden na druhého.
Možná je,já nevím a ani mě to nezajímá,to byly žvásty nějakého pisálka. Mám jednu zkušenost - před hodně lety jsem s kamarádkou omylem zapadl do gaybaru v Ostravě. Nakonec to byl fajn večer,jen ty kecy těch kluků - jejich oblíbené bylo nahodit jméno známého herce a zaštěbetat " no jooo,ten je také náš"...
Ano. S. Margita je gay a vůbec se tím netají. A proč by také měl? A já jsem kdysi dokonce viděla nějaký rozhovor v televizi, kde byli společně se Zagorovou a tam o tom vztahu veřejně mluvili. Už nevím kdo to tenkrát moderoval, ale bylo to hezké, protože právě vysvětlovali, že mají hluboký vztah, který není založený na sexu, ale na vzájemném porozumění a respektu. Prostě z toho bylo cítit, že se mají hodně rádi. Jak to mají dnes to nevím, protože nesleduji bulvární novinky. Já doufám, že se mezi nimi nic nezměnilo.
P.S. Nick, neodpověděla jsem hned, protože jsem nebyla u počítače, jen jsem ho měla zapnutý.
Zdravím. Určitě může. Pokud jsou pohlední, často mají takový romantický výraz, nemívají neurvalé chování a bývají i citlivější a empatičtější (než ti praví chlapáci). Zamilování je jednoduché, ale soužití ženy s takovým gayem, to už je jiná kapitola. Ida
Ano, Mně se jako mladé velmi líbil Michal Dočolomanský. Opravdu krásný chlap. Jak jsem pak koukala, že na stará kolena přiznal, že je gay, rozvedl se s manželkou a pak dokonce měl přítele, na kterého napsal byt. To je celkem jedno, ale smutné bylo, že po jeho smrti ten přítel byt brzy prodal, protože měl dluhy a dcery od Dočolomanského z toho nic neměly.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.