Dobrý večer, mám takový dotaz, chtěla bych uspokojit přítele přes telefon, ale nevím jak na to. Mohl by jste mi někdo poradit, dát nějaký rady a tipy jak na to? Předem děkuji všem, kdo jsou tak ochotný a poradí mi.
Já mám pocit, že žádná odpověď nebere v potaz možnost, že oba mohou mít chytré telefony a nějakou tu appku s možností videa Pokud ano, tak šupem do spodního prádla, natáhnout ruku a pak se řiďte tím, co chce přítel
Kdyby ta rádoby sexuální pracovnice z erotické linky byla z Prahy, poradila bych hlavní nádráží, své zkušenosti za bakšiš na drogy jí tam poradí velké množství fetáků a fetaček. Internetové poradny nejsou k odpovídání stupidních a provokativních dotazů nudících se pubertáků. Jinak samozřejmě je ještě ve hře návštěva psychiatra.
No pokud narážíte na fakt, že starosti tohoto typu musí někdo dotazovat na internetu, protože si sám neví rady, chápu úplně stejně jako Vy (tedy nepochopím, ale svět se točí jinak - asi v dnešní generaci není fantazie a možnost seznámení normální cestou).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.