Nejste přihlášen/a.
Co je na tom k zapamatování? Jsme firma o 25 lidech, vč. společníka a jednatele v jedné osobě, víme všichni o sobě vzájemně kde co, známe i rodinné příslušníky, víme kde pracují druhé polovičky, víme o dětech kde studují a jak dopadly maturity nebo státnice, jak bylo na dovolené, jaké úpravy a opravy kdo dělá na svém domě a spoustu jiných informací. Pokud by se někdo u nás choval podle vaší rady, dlouho by nevydržel.
Já jsem na "stará kolena" změnila místo a jsem tam zatím rok a čtvrt. Měla jsem to udělat dávno. Takovou radost a pohodu jsem nezažila. Je nás 10, jsem s přehledem nejstarší, věkový rozptyl 30 let. Úplně jsem mezi nimi omládla a oni mi zase dávají najevo, jak moc mě potřebovali (moji odbornost). Chtěla jsem odejít do předčasného důchodu, zoufalá, strhaná a zničená, nechala jsem se přemluvit a jsem v ráji. Tohle bych přála každému.
Super, to vám přeji. Nedovedu si představit, že zrovna vy byste zůstala bez práce - jste tady jedna z mála odborníků, se širokým záběrem. Kontakt s mladými je nezbytný, obohatí obě strany a starším přidá 10 let života.
Sice jsem 12 roků v důchodu, ale pamatuji si to dobře. Prošla jsem několika pracovními místy a bylo to opravdu pestré. Po škole mé první místo, tam jsem zapadla, starší kolegyně mne přímo adoptovaly, jako bych byla jejich dcera nebo vnučka i šéf se o mě staral přímo otcovsky. Když jsem se vdala a přestěhovala, pracovala jsem jinde a vztahy byly tak příšerné, že jsem byla ráda, že jsem odešla na mateřskou. Po mateřské jsem proto nastoupila jinak a na ten kolektiv mám moc hezké vzpomínky. Chut do práce je úplně jiná, když si lidi "sednou", ale když je to naopak, je lepší odejít, tedy když je kam.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.