Nejste přihlášen/a.
Má někdo zkušenosti s chorobou jícnu-reflux?
Bolí mě v krku na levé straně,žáha mě ale nepálí,na ORL nic nezjistlli .
Už to trvá dva měsíce.
Zravím, klidně to může ýt reflux nebo zánět... oprovází ho bolest v krku, jako kdyby Vám uvázlo sousto, říhání, pocity na zvracení, obtížné polykání.
Na druhou stranu mi ale můj doktor na ORL řekl, že spoustu lidí bolí v krku od přetížené krční páteře, a vesměs nikdo to neřeší, ale všihcni hned cucají pastilky.
doplněno 20.03.13 16:29: "Zdravím"
sportvital.cz/... To, co popisujete, rozhodně reflux není. Určitě ne. Ten se projevuje vracením se obsahu žaludku do jícnu a to u vás není. Vás bolí v krku. Bude se jednat o nějaký zánět v uzlině nebo v mandlích. Někde budete mít zánětlivé ložisko. V krvi by se to mělo objevit.
Anebo krční páteř by to mohla být. Ale reflux naprosto ne.
Teď prodělávám něco podobného a byl jsem ubezpečen na ORL, ortopedii,neurologii a pak i na gastrologii, že to bolení v krku a krku může být klidně způsobeno refluxem. Šťavy se vrací v noci, když ležíte a dráždí krk, který pak bolí. Ani o tom nemusíte vědět. Chtělo by to vyšetření ještě na gastrologii.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.