Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Reflux jícnu

Od: karlosdos* odpovědí: 4 změna:

Má někdo zkušenosti s chorobou jícnu-reflux?

Bolí mě v krku na levé straně,žáha mě ale nepálí,na ORL nic nezjistlli .

Už to trvá dva měsíce.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

Zravím, klidně to může ýt reflux nebo zánět... oprovází ho bolest v krku, jako kdyby Vám uvázlo sousto, říhání, pocity na zvracení, obtížné polykání.

Na druhou stranu mi ale můj doktor na ORL řekl, že spoustu lidí bolí v krku od přetížené krční páteře, a vesměs nikdo to neřeší, ale všihcni hned cucají pastilky.

doplněno 20.03.13 16:29:

"Zdravím":)

hodnocení

0x

sportvital.cz/... *jasne*To, co popisujete, rozhodně reflux není. Určitě ne. Ten se projevuje vracením se obsahu žaludku do jícnu a to u vás není. Vás bolí v krku. Bude se jednat o nějaký zánět v uzlině nebo v mandlích. Někde budete mít zánětlivé ložisko. V krvi by se to mělo objevit. *placni*

doplněno 20.03.13 16:38:

Anebo krční páteř by to mohla být. Ale reflux naprosto ne. ;)

Teď prodělávám něco podobného a byl jsem ubezpečen na ORL, ortopedii,neurologii a pak i na gastrologii, že to bolení v krku a krku může být klidně způsobeno refluxem. Šťavy se vrací v noci, když ležíte a dráždí krk, který pak bolí. Ani o tom nemusíte vědět. Chtělo by to vyšetření ještě na gastrologii.

andrea1*
hodnocení

0x

Také se může jednat o chronický zánět v krku tzv. Laryngititídu. Vadí pití studené, horké, kořěněná jídla. Na Googlu je dost odkazů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]