Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Když jsme doma a nudíme se. Testy

Od: houbes* odpovědí: 6 změna:
Tak mě napadlo, když jsme většina doma, můžeme to využít ku prospěchu svému. Např. Testy autoškoly pro rybáře bych měl také on-line test. Popř. Zanechte také odkaz na nějakou stránku s testy i vy.. bezpecnecesty.cz/... ;) rybsvaz.cz/... ;)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Dělám jarní úklid a zasekávám elektriku v pokoji. Rozhodně se nenudím. Ba naopak při přehrabování věcí vzpomínám a zjišťuji, jak jsem k nim přišel a jaký měli příběh. Akorát jejich vyhozením dobudoucna o vzpomínku i přicházím, takže třídím co zkutečně vyhodit a co schovat. Žere to hodně času, ale nenastala lepší doba na tuto činost, než právě teď s virem :).

doplněno 26.03.20 06:14:

Testy elektro:

e-revize.cz/...

hop®

Jen doplním, na testy elektro je i aplikace pro Android...

hop: super *palec*

test*
hodnocení

3x

lee*
hodnocení

3x
Tak ja souhlasim s tim, aby lide vyuzili volno i k pripadnemu sebevzdelani. Ja se odedneska budu ucit pomoci online kurzu psat vsema deseti. Tak kdyby nekdo nevedel co s casem, prislo mi to jako docela uzitecne (urcite pro "kancelarske krysy")

hodnocení

1x

Vůbec se nenudím, je jaro a zahrádka volá. V poště mám nějaké testy na procvičování mozkových závitů, ale to až bude hnusné počasí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]