Nejste přihlášen/a.
Zdravím ted se má jednat o ulevách na soc. a zdravot. pojištění pro osvč. To by jako bylo i pro nás malý osvč i když pořád pracuji?
Odpuštění (ne pozastavení!) minimálních záloh na ZP a SP na 6 měsíců se týká všech OSVČ bez výjimky. Nebude se zkoumat, zda někdo nějaký příjem má a někdo nemá žádný. Za těch 6 měsíců se minimální záloha doplácet nebude!
Na netu už to bylo x-krát a stejně spousta lidí, kterých se to týká, si to neumí najít a přečíst.
Jinak se nejedná, ale už je to hotové, dnes to jako poslední potřebný orgán schválil senát.
Když pracujete, máte příjem, tak proč byste zálohy neplatil? Zálohy pro OSVČ budou jen odloženy, nemusí se platit nyní, ale doplatí se až při vyúčtování za celý rok. Zda pracující OSVČ také nebude nyní muset platit zálohy, nevím. Pravděpodobně se bude jednat jen o uzavřené firmy.
Radí takhle,protože si to myslí. Ještě včera jsem si to myslel také,potom mě satam nakopl a začal jsem to studovat. Stále o tom nejsem úplně přesvědčen,s ohledem na kotrmelec nouzový stav - ochrana veřejného zdraví. Tak nějak očekávám podobný forek i v této záležitosti.
Berger, je pravda, že by to nepřekvapilo, vládní chaoti už evidentně melou z posledního a to ještě zdaleka není konec.
Omlouvám se za nepravdivou informaci, neměla jsem nejnovější zprávy.
etana - mohla jste mě opravit, ale nic
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.