Pan Svěrák už neví jak by se víc zviditelnil. Člověk je dítě 2x v životě - jednou jako mladý a jednou jako starý. U pana Svěráka se patrně dostavuje druhé dětství s jeho plnou naivitou. Právo na to má a je to v pořádku. Že mu to všichni žerou je věc jiná. Ne, nezpíval jsem. Kdybyste to sem nenapsal, ani o tom nevím.
houbes*
Zítra bude na pořadu dne si zazpívat, Pec nám spadla, Pec nám spadla, kdo pak nám ji postaví ...
Dobrý den, u nás to přenášel do ulic městský rozhlas, tak jsem si pobrukoval. Na zpěv z okna jsem si netroufal, ale potěšilo to. Alespoň něco pozitivního a zlepšujícího náladu. Zdravím!
P.S. Nešlo o masovost, ale o snahu lidi povzbudit. Výsměch není na místě.
Co je špatné na pěkné písničce? Proč si nezazpívat? Co se týká oscarového režiséra, tak nikdo z vás mu nesahá ani po paty. Pan Svěrák se nepotřebuje nijak zviditelnit, za něj hovoří jeho práce. Pokud vám vadí že se někdo snaží pomoci jak muže, tak tu pomoc ignorujte. Tahat politiku, pomstychtivost, svoji malost do umění a lidskosti muže jen primitiv. Já nezpíval jelikož jsem pro samou práci zapoměl, ale ráno ve 4 hod. otevřu okno a vše napravím.
fugass*
Oscara získal jeho syn. A tu politiku tahají do umění a umění do politiky tito. I když umění...Kluse by měli dát jako odrazující případ aby lidé nezpívali když to neumí. Zkrátka jakmile se umělec přikloní kamkoli do politiky, jedna nebo druhá strana se po něm vozí. Smutné je, že rádobynovináři z nich dělají vůdce a autority pro společnost. Xindlova píseň, taky mazec.
Dobrý den, já jsem nezpíval to přiznávám. Projev soudružnosti vidím v projevech co lidi mají dělat v těchto dnech apod. V rádiích je toho málo a málo se diskutuje co je to za vir a jak proti němu bojovat asi vitamínem C? Kdoví? Když jsou volby do poslanecké sněmovny tak je toho spousty, k žvanění , teď je potřeba stmelit lidi jak a co bude dál a jak se bránit. Písnička není nutno přeběhla pouze čas až se nebudeme už asi vůbec smát ! Děkuji pane Svěráku za snahu !
Jj, zpívala jsem si tu, ale okno bylo dokonale zavřené. Možná to byla chyba, kdyby můj zpěv ten koronavirus slyšel, mazal by zpátky do Číny, nebo kam...
Admin promine, ale mě to nedá. Příště se bude zpívat Povězte ho vejš a 007 bude zpívat s obličejem Babiše na klacku v první řadě a s tlampačem.
klera*
Jestli 007 poběží s Babišem na klacku, vy jako ocásek poběžíte za ním s takovou tou obří plácačkou ve tvaru ruky, abyste na něj všechny upozornil.
fugass*
007 na sebe upozorní sám...
liska5
Toto sem nepatří.
fugass*
Pardon, nechal jsem se unést... Já měl puštěný rádio při práci, cpali to tam od rána a pak Svěrák naživo. Kdyby hráli Nohavicu (nejprodávanější interpret pár let) tak si myslim že by lidi zpívali. Jenže spoustě vadí jeho cena od Putina, možná byl u stb atd. Ale za mě pan muzikant. Svěráka moc lidi kvůli politice nemusí, tak nikdo nevylezl. Ale pár šílenců volalo do rádia jak sinto užili a bylo to super. No sto lidí, sto názorů.
Nevěděla jsem o tom. Asi uhodnu o kterou písničku se jednalo. Je dobrá a text je docela aktuální. Ale že bych si ji šla v určitou dobu zpívat z okna, nebo na zahradě, tak to bych neudělala. To mi připadá trochu dětinské. Ale kdybych kolem sebe slyšela, jak si to jiní lidé zpívají, určitě by mne to nepohoršilo, spíše bych měla pocit porozumění.
Tahle písnička svým tempem, hlasem interpreta a právě v době oběda prostě nějak nevyzněla. Pár lidí v oknech, někde nahlas puštěné rádio. Měla jsem nachystanou zobcovou flétnu, ale nebyla na to atmosféra.
Naopak překvapil mne předevčírem Aleš Háma. Ten narychlo a sám od sebe složil písničku s jednoduchou melodií, písničku určenou vytíženým sestřičkám. Bylo to opravdové a milé, což i jedna zdravotní sestra potvrdila v telefonátu, že ji to dojalo k slzám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.