Nejste přihlášen/a.
To je moc brzy. Na vážný vztah až tak okolo 25.
Měli by nejdříve něco vystudovat, potom nějakou praxi a pozici, hlavně mužskej, aby uživil rodinu.
Ať je to jak je, tak žena patří k miminku, hlídá domácí krb, zajišťuje zázemí a pohodu a muž je ten, který to finančně zabezpečuje.
Vím, že jsou výjimky, kdy má žena vysoký plat, ale to je tak málo ...a musí si to domluvit, aby jim to vyhovovalo.
lipanek včera 20:57
tak žena patří k miminku, hlídá domácí krb, zajišťuje zázemí a pohodu
--------------------------------------------------------------
lipánku, hodnocení manželského života jak ve středověku...
A až zestárne, tak půjde žebrotou, protože nebude mít nárok na důchod, když nepracovala...
Nemá přece záruku, že až bude opotřebovaná, že ji manžel nevymění za mladší model...
takže jí zbydou oči pro pláč a bude dohánět po 60ce léta na důchod...
Ne po celý věk dítěte, ale jen asi do 4 let, potom dítě do školky a máma do práce. Jako jsme to měly my. Ale já dávala do školky ve 3 letech, což byl tenkrát takový standart.
Jinak žena dělá bezpečí a teplo domácího krbu. Ať je jakákoliv doba moderní, tak tohle si myslím platí pořád. Nebo alespoň já to tak mám nastavené.
Mám vypozorováno - kde matka se stará, opečovává i ten otec se snaží a vytvoří spokojenou rodinu.
Komentoval bych to slovy jednoho mého kolegy z práce: "Dneska i průjem trvá dýl než vztah."
Nevidím v tom nic zvláštního, pokud už jsou dopělí. A mají nějaké ukončené vzdělání.
Někteří nejsou dospělí ani v padesátce, někteří dospějí už v 10 letech, záleží to na životech a zkušenostech, jaké ti mladí lidé měli.
V tomto věku jsme s manželem plánovali rodinu, o rok později , v plnoletosti se vzali měli jsme spolu dvě děti. Byli jsme spolu několik let, kdy jsme měli bohatý život, práci v cizině, nikdy toho života nebudu litovat. Takže záleží na tom, jak vyzrálé osobnosti to jsou. A co myslí, že jsou schopni jeden pro druhého udělat a později i pro ty děti.
Klidně můžete, jen bych se zeptala, s partnerem jste spolu nebo jen na telefonu? Ona ta doba už je docela dlouhá, nikdo neví, jak to bude trvat dlouho a nuda je kolikrát nesnesitelná. Pokud na tom pracujete,nedá se asi nic dělat, / jen co rodiče? / ,klidně plánujte /oba?/ a pokud jste v kontaktu na mobilu nebo počítači,tak taky klidně virtuálně plánujte, ono se do mobilu lehko napíše : miluju tě, chci s tebou děti, budu s tebou navěky atd. Sny jsou krásné.Znám ale rodiny,kde byli oba velmi mladí a jsou spolu stále.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.