Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

ON-LINE: Česko hlásí 1047

Od: houbes* odpovědí: 31 změna:
ON-LINE: Česko hlásí 1047 nakažených . Nezdá se vám, že se to nějak rychle rozšiřuje?

31 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

14x
Nezdá. Tohle jsou lidi, kteří se klidně nakazili v době, kdy ještě nebyl ani nouzový stav.

prestik*
hodnocení

7x
Naopak kvituji, že doposud v ČR nemoci nikdo nepodlehl, což je výrazně mimo procento úmrtnosti. Některé hyeny z řad tisku stále marně čekají a doufají, např. Mitrofanov.doplněno 22.03.20 20:31: Tak se ten Ukrajinec konečně dočkal! *bum*
fugass*
Mitrofanov a jemu podobní jsou jen kecalové. Koho zajímá jejich názor? Kde je psáno něco o jejich kvalifikaci k daným problémům? Bohužel, jejich názory a komentáře jsou na titulních stránkách vyhledávačů...a stádo jim to věří. To samý politologové. Jejich osobní názory a domněnky. Jak říkám, novinář je dneska ten kdo má v zadku díru viz hlidacipes.cz. Banda patolízalů.

hodnocení

6x

Nezdá, poroste to ještě strměji, zastaví se to za 3 týdny. Alespoň tak to předvídají odborníci. Proto se musíme více chránit, aby to klesalo za měsíc.

hodnocení

5x

Nezdá. Začalo se více testovat, tak se přichází na další případy. Poroste to dál.

lidus*
hodnocení

4x

Nezdá, málo testovaných, myslím, že nakažených je víc než se udává.

lipanek
hodnocení

3x

HOUBES - zameťte si před vlastním prahem.

To Vaše vkládání otázek - počítání nakažených je také super -

1) ON-LINE: Česko hlásí ...

2) Věříte vládě, že dělá dost?

3) Ve středu bude znít ...

4) Koronavir, co bude dál

5) Na kolejích UK ...

6) Původní epicentrum

7) Tohle vědcům uteklo

8) a další otázka je to od hadů?

9) Zákeřnost viru ..

Jenom děláte paniku, 9 příspěvků na jedno téma a kdo ví, jestli tam není ještě nějaká.

Už mám z toho koronatíseň! *ee*

A mě budete psát, proč jsem vložila jednu otázku kvůli přechodu migrantů přes Bulharsko!

houbes*
hodnocení

Nejedná se o žádnou paniku, to jsou fakta..

hodnocení

2x

Možná se to rozšiřuje, ale já pořád tvrdím, že jde jen o chřipku. Přes zimu u nás chřipková epidemie postihla 1225 - nebo tak nějak lidí na 100000 obyvatel, úmrtí bylo 50. Současná hysterie je jen potvrzením dnešní globální blbizace. V Itálii to padá, protože na všechno serou / první nakažený Číňan, který se vrátil do 20000 komunity v severní Itálii, která tam vlastní oděvní podniky, chudák pobíhal dva dny po doktorech a nic/ a navíc mají nejvíce lidí nad 80 v celé Evropě. Když jsem četla ty příznaky, jak nějaký chudák sportovec, ztratil čich i chuť - to mám 2x ročně! Bože, jaké to je štěstí grnět tady na zemi do devadesáti a posledních , no radši nic, jen být na obtíž?

slot

A už tu "chřipku" máte ve vašem městě?

etana*

a že tu obyčejnou chřipku nemají stejnou v Itálii každý rok, určitě "na všechno serou" dlouhodobě:)

sisi, víte co je na Vašem sdělení důležité, že si tohle naštěstí myslíte jenom Vy. A nebojte, já bych řekla, že Vy nemusíte mít obavy, že se dožijete 90 let. Napsat příspěvek tohoto znění 22.3.2020, je fakt už na pováženou. Doufám jenom, že i Vy dodržujete příkaz a všichni z Vaší rodiny nosíte roušky. A jestli ne, tak lidé jako Vy, by v dnešní době měli být snad pochytáni a svezeni do nějaké izolace a tam se o ně starat, protože jak je vidět nejsou schopni sami přemýšlet a jsou pro ostatní nebezpeční.

hodnocení

2x

Nezdá, k dnešnímu dni bylo testováno cca 15 a půl tisíce, což je bohužel dost málo. Ten reálný stav je určitě daleko vyšší.

hodnocení

2x

Naopak, je docela pravděpodobné, že jich je mnohem víc, ale zatím ještě nejsou podchycení. Psali o tom a ví se to. Ani v ostatních zemích nejsou úplně přesné počty a může jich být daleko víc.

hodnocení

0x
Cislo vyletniku v dobe epidemie v italii bylo mnohem vetsi. A kdyz si vezmu, ze tito vyletnici nakazili dalsi lidi doma, tak mi to prijde jeste jako malo nakazenych lidi. Navic nez otestuji nemocne lidi tak to podle me trva i tyden. Jak psal milan, uvidime za 3-4 tydny. Zatim jsme na tom velmi dobre s umrtnosti oproti jinym zemim . Cesi maji tuhy korinek.

hodnocení

0x

Včera jsem napsala, že je pravděpodobné, že nakažených bude daleko víc, protože nejsou všichni podchycení a zaregistrovaní. No a dneska jsem na Novinkách našla tohle

seznamzpravy.cz/...

A obávám se, že daleko od pravdy bohužel nejsou.

Tohle se děje v Lombardii a pořádně si přečtěte, co paní říká. U nás se to dělo také. Doufám, že už všichni pochopili, jak se pletli...

" Lidé umírají jako psi,"líčí na YouTube Roberta Zaninoniová. Také její otec – nebyl ani v pokročilém věku, netrápily ho jiná onemocnění. "Všichni jsme hrozbu trestuhodně podcenili, na sociálních sítích se šířily ironická videa a poťouchlé vtipy. Teď tady slyšíme jen houkání sanitek a umíráček,"uzavírá.

aha
No to jste objevila Ameriku *sok* Tahle čínská chřipka je jen další zmutovaná a šíří se stejně jako každá jiná jen s horšími následky, pokud se rozvine. Další zmutovaný typ bude nejspíš zase agresivnější.

A opravdu si myslíte, že mne Váš "super vědecký" názor bude zajímat? :-D

houbes*
27.03.20 18:16
hodnocení

houbes*
hodnocení

Foto bylo zřejmě velké, chtěl jsem se zmínit, že bohužel ke dnešnímu dni máme 2279 lidí. :(

hodnocení

0x

Nevíte někdo, jak to dopadlo s tou doktorkou soukromé laboratoře, která říkala, že vymyslela nějaké jednoduché testy, kterými by se otestovala celá republika?

suzymon1
hodnocení

0x

Jednalo se doktorku S. Pekovou a laboratoř ve které pracuje, nakonec dostala od vlády povolení testy provádět. Takže je určitě v pořádku.

To jsem slyšela, že pak zase povolení dostala, ale za tu dobu, co nemohla testovat si vymyslela své testy, tak by mě zajímalo, jestli dostala povolení na ně?

suzymon1
hodnocení

0x

No já si myslím že právě také díky těm jejím novým testům nakonec ta laboratoř dostala povolení testovat. Tam byl za tím zákazem takový běžný byrokratický problém. Bylo to v tom, že každý test musel projít státní kontrolou (už nevím přesné znění) a ona se tomu vyhnula a hlavně se nechtěla podřídit, protože ta laboratoř je soukromá a ona je silná osobnost, která si nenechá poroučet. Pak si to naštěstí rozumně vysvětlili a srovnalo se to. Asi každý udělal na své straně nějaký ústupek.

molly
hodnocení

0x
Me spis prekvapuje, ze nekdo veri tomu, ze uvedene cislo je realne a vypovida o vsech nakazenych v CR. Ja si myslim, ze ve skutecnosti jich je mnohen vic. U nekoho probehne bezpriznakove, nebo jen teplota, kterou ani clovek nepostrehne. Pri tomto stridani pocasi je bolest hlavy nebo unava bezny jev. A hlavne - malo se testuje. Pokud otestujete malo lidi, bude malo nakazenych. Kolegyne je doma, jeji partner ma teploty, kasel a prujem. Volali k Dr., na hygienu atp. a dozvedeli se, ze je mlady (25) a tak ho testovat nebudou. Ma byt doma, dodrzovat karantenu a v pripade vaznych potizi volat zachranku. Jestli tedy ma Covid netusi, jestli to chytila ona netusi.. A takovych lidi je plno

Nejsou to nakažení ale pozitivně testovaní. testuje se jen velmi malé procento populace,ale s největší pravděpodobností nákazy. Z toho se dá statisticky spočítat kolik je nakažených .

molly
@ Ja Vam rozumim, ale v mediich je uzivan pojem "pocet nakazenych" - uvadi tak prehled na seznamu, pouziva se ve zpravach. Stejne tak tazatel pise, ze stoupa pocet nakazenych a jestli 1047 (nebo kolik) neni uz hodne. To cislo, ke kteremu se spousta lidi az hystericky upina a hrozne ho resi je ale uplne bezvyznamne NIC

michalverner
hodnocení

0x

Mě to vůbec nepřekvapuje.U nás si děti hrají venku na ulici jak kdyby se nic nedělo,lidé chodí po venku na procházky bez roušek.Všichni na to kašlou.Naproti bydlí sestra z domova důchodců a také žádnou roušku nenosí když chodí na procházky se psem nebo když jezdí na kole do práce.Po vesnici projíždí policie,kouká na to,ale je jí to jedno.

aha
Kde to žijete? Tady je to o hubu, lidi jsou mediálně zmasírovaní, vyjít bez roušky si nikdo netroufne a raději funí ve vedru do hadru na ksichtu a trpí, aby ho někdo neudal nebo neinzultoval. Teď nás ještě přes mobil budou monitorovat, za čas možná rovnou čipovat, tahle doba je na *blee*

U nás mají všichni roušky, i v lese. Děti, dospělí, všichni je nosí.

dejv111neprihl

Pane bože lidi, není nutné to zas hrotit do extrému! Pokud jdu po ulici sám a kolem ani živáčka, tak si roušku sundám z pusy, jakmile vidím někoho jít naproti mně, nasazuji! Až se mineme, sundávám! Jasný jak facka! Jsou i blázni, co nosí roušky v autě... na palici. Samozřejmě, když vezeme někoho cizího, nasadit... Už bylo několik reportáží, že nosit roušku pořád není ideální a zdravé.

Nosit roušky v lese, taky dobrá pakárna, pokud nikoho nemíjím...*alene*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]