Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lékaři obyvatelstvu

Od: lipanek odpovědí: 7 změna:

Můžeme šířit. /slovo ,,prosba,, bylo zamítnuto/

gloria.tv/...

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dolga*
hodnocení

3x

lipánku, nic ve zlém, ale je Vám dobře?

Nepotřebujete něco?

lipanek
hodnocení

Jak to myslíte?

Z tohoto odkazu, nebo z mých odpovědí? Nebo to je ironie, ale na tom odkazu nevidím nic špatného. Ta ,,prosba lékařů,, byla zamítnuta v zadání nadpisu otázky, tedy je to tak asi nastavené adminem.

Je pravda, že včera mě bolelo u srdce a měla jsem strašné závratě, že jsem lezla po čtyřech a polehávala jsem, ale to bylo v leže ještě horší. Tlak 140 na 100.

Ale dnes je dobře.

Jinak mám raději karanténu a nikam nechodím, ale to mě nijak nedrásá, jsem už starší. Roušky hlásili, kdo nemá, že je dodají, kdo si zavolá, tak je nechávám na pondělí, jinak si udělám ze šátku, ale ještě asi týden vydržím doma bez vycházek. Tašku brambor mám a v mrazáku něco také. *zdravi*

hodnocení

1x

No, já su vesnická žena, ale myslím si, že za ty prachy, kteří doktoři mají, konečně můžou ukázat, že si je zaslouží. Podle mě je nadhodnocení doktorů neskutečné a zvláště v některých oborech jsou to jen čteči z počítačů. Diferenciace žádná. Zrovna tak zdravotní sestry. Některé jsou fakt andělé, které by měly mít svatozář, další pipiny, které jen udělají nejnutnější.

klera*

Mě přijdou doktoři podhodnocený. A to asi proto, že mám v rodině doktory a pár kamarádů mám na medicíně. Doktoři hulí jako fabriky, jsou depresivní a ve stresu a kamarádi na medicíně leží v knížkách od rána do večera a i po 4 letech studia je můžou po nepovedeným semestru vyhodit a je to jako by neodstudovali vůbec nic. Známá má hotový studium, je jí 30, ale ještě není "hotovej" doktor. Musí si nějakou dobu odpracovat, než si bude moct dělat, co chce. Přičemž je braná jako osoba druhý kategorie- protože je žena a může mít děti, že. Takže přednost dostávají její kolegové. Do toho musí vstávat ve 4 ráno a dojíždět z Prahy do malýho města, protože tam ji přidělili. Začíná v 6 hodin ráno a odpracovala si snad všechny možné obory (prostě ji hodí tam, kde ji potřebují), mimo jiné se starala o děti s rakovinou. Divím se každému doktorovi, co je ochotnej to snášet a pak si ještě číst řeči o tom, jak jsou nadhodnocený. Já být na jejich místě, tak se tady na to vyfláknu a jdu pracovat někam do zahraničí, kde si jejich práce budou vážit.

Teď bysme každému doktorovi, co dobrovolně riskuje svoje zdraví a zdraví svojí rodiny tím, že zůstává v práci, měli líbat vděčností ruce. V našem okrese už zavřela většina zubařů, co jsem slyšela. Naprosto to chápu...vím o jednom, co se drží. To je pro mě hrdina.

fugass*
hodnocení

0x
Vedle jsem dal příspěvek ohledně lékařské pomoci od Kuby pro Itálii. Zdroj Reuters. Nikde tam není ani slovo o politice atd. To je přístup od doktorů a v Reuters je taky jiná skladba novinářů.

lidus*
hodnocení

0x

Jak čtu gloria, mám husí kůži a tak odkaz jsem nečetla. Lékařů si vážím, denně jsem v nemocnici a nepoznala jsem, že se něco děje, jen u vstupu změří teplotu a bez roušky vás nepustí,

lipanek
hodnocení

Lidus, odkaz je video, trvá 2,5 minuty a lékaři prosí o to, aby k nim lidé chodili jenom v nejnutnějších případech, dodržovali všechny doporučení, chovali se zodpovědně a přitom nic nepodceňovali.

Jinak Gloriu také neznám, našla jsem to náhodou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]