Nejste přihlášen/a.
Nevím v dnešní době ,jestli to není podvod? Kliknul jsem si na ty obálky a mám tam výhru,ale mám tam zadat své osobní údaje a to už se mi melíbí. Myslím ,že je to podvod ,falešné stránky?
Asi vím na co jste kliknul, mně se to objevuje v jednom kuse, protože koukám na YouTube a tam vyskakují neustále všelijaké reklamy a tyhle s obálkama hodně a česká pošta a jiné, třeba i 02 a přesně s tou samou hláškou nebo jiné zázračné nabídky různých konin. Já mažu a nikdy nerozklikávám. Je to chyták, pozor na to! Jde všem jen o Vaše peníze, rozhodně nikam nic neposílat, nereagovat. Žádnou výhru tam určitě nemáte Vy, ale když se necháte nachytat, mají výhru oni a Vy budete nakonec platit a brečet a nebudete vědět jak z toho ven. Když koukám na HBO, tak takových nabídek za den smažu kolem stovky a to nekecám. Někdy mi jich vyskočí 5 najednou během 2 vteřin..
Děkuji,myslel jsem si to ,ale je to tak lákavé a o tom to je. Jsem už starší 67 let,ale nenechám se nychytat.
Na tohle nereaguju. Výhru tam může mít každý . To se upíšete k odběru něčeho, co pak budete muset platit a bude problém se jich zbavit.!
Přímo to s tím nesouvisí, ale o poště to je.
Dneska by se vám nemělo stát, že by vám pošťák hodil do schránky lístek, že vám nemohl doručit zásilku, protože jste nebyli doma
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.