Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevíte někdo něco pozitivního?

Od: lenulakr® odpovědí: 52 změna:

V dnešním tak depresivním období nemůžete někdo napsat něco pozitivního? Bez urážení některé věkové skupiny, jsme všichni na tom v podstatě stejně, týká se to každého, nikdo nemůže říct, že jemu se nic nemůže stát. Ráda bych si přečetla něco vtipného, pozitivního. Vnučka si nasadila roušku, že už ví, jak se nosí, ale hned narazila, měla ji přes oči. Sice s nimi nejsem, ale přes mobil a počítač se vidíme, tak mi to přes všechno přišlo legrační. Děkuji a přeji klidné dny.

52 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x
Pozitivní pro pejsky je, že v metru se nekouká na ně tolik jako na lidi, jestli mají náhubky. Dneska jsem viděla veselého psíka v metru, jak má sundaný obojek na krku a panička má roušku. Já na něj závistivě koukala a on na mě a jak se smál. Měl radost, že on nemusí. A my musíme. Aspoň vidíme, jak se pejsek s náhubkem cítí.
doplněno 23.03.20 17:53: A na ulici jsem viděla, jak se pusinkují dva psi. Bylo to hezký. Štěně labradora s dospělým nějakým.
doplněno 29.03.20 09:39:

Můžeme se opalovat na balkóně. Je krásné sluníčko. *slunce*

liska5
hodnocení

5x

Mne zas mile překvapili ti Vietnamci, co přeměnili nehtové studio na šicí dílnu a vybavili rouškami do schránek celý panelák. To dojme!

hodnocení

5x

Když už je to jaro.

Nevíte někdo něco pozitivního?
Nevíte někdo něco pozitivního? #2
Nevíte někdo něco pozitivního? #3

To je velká krása, která potěší oko i srdce, děkujeme. *tanec*

liska5

Óóó, krása! *slunce* A tady zas napadl sníh.*co* A to už byli vylezlí skokani...*nevi*

Tuhle krásnou zahrádečku znám naživo. Připadala jsem si tam jak v botanické zahradě. I s odborným výkladem. A bez jediného stébla plevele! *slunce*Tak jen ať to všechno vydrží, kvete a nepomrzne.

Dneska měly slepice v nádobě s vodou led silný několik cm, povolilo to, až když jsem s hrncem pořádně křápla o beton. Aspoň to počasí by už mohlo být jarní, když to ostatní nestojí za nic. Jaga.

Babojago, nepomlouvat. Dnes ráno -6,5, vše lehce v ... Něco se snad vzpamatuje.

hodnocení

3x

Vím. Ráno jsem četla zprávu, která potěšila. Miluji totiž všechny psy.

U Brna šly 2 ženy na procházku s retrívrem. Zaběhl se jim k potoku a tam se propadl do bahna. Zoufalým ženám i psovi pomohl obětavý policista, který pro psa došel. Zachránil ho, vyhodil na břeh, ale sám přitom zapadl až do pasu do smrdutého bahna. Policistovi pomohli kolegové a vytáhli jej pomocí navijáku. Všechny jeho věci /kanady, triko, kalhoty/ se musely vyhodit/. Pes je v pořádku.

Jenže bychom nebyli v Čechách, aby se hned pár pitomců neptalo: a kdo zaplatí za ty vyhozené boty a to oblečení? Zase my všichni, ne?

Nepřeji lidem nic zlého, ale podobné chytrolíny bych zarazila po krk do žumpy. Kdoví, zdali by se pak ptali po své záchraně, kdo policistům zaplatí zničenou výstroj.

Ale většina lidí byla slušných, policisty chválila a děkovala. Pro mě to byla příjemná zpráva. Pejska by byla škoda, kdyby ho mělo potkat něco ošklivého. Jaga.

72mona3*
hodnocení

3x

Pozitivní je, že ušetřím na makeupu. :-D M.

berger*

To není spravedlivé,já ne!

72mona3*

Máme hledat pozitiva. Takže ženy ušetří na makeupu. Co muži? Ti s ním naopak mohou začít*vtip*

hodnocení

2x
Kdysi se říkalo, Nemáš nějakou pozitivní zprávu? Mimo tvého lékařského nálezu na AIDS... :)
Přijde jaro, bude teplo, virus odezní, těšte se z každého dne.

liska5
hodnocení

2x

Však tu ve volné diskusi před pár dny založil jezevec vlákno SMÍCH LÉČÍ, aby odlehčil tuhle krizovou situaci.

hodnocení

Dík, to jsem přehlédla, už to jdu hledat.

hodnocení

2x

Nevím, kde bydlíte, ale my, co bydlíme vedle klubů a hospod, zjišťujeme, že také existuje nějaké ticho. Takový klid v pátek večer, jako byl včera, jsme zažili naposled snad před 30 lety. Pro ostatní to asi není podstatné, ale pro nás je to nezvyk.

hodnocení

Bydlím na kraji města a tady večer při venčení psa nic neslyším a nikoho nevidím. V létě občas někdo se objeví, ale když je zima, tak ne. A mohli jste spát? Dřív jsem bydlela přímo ve městě naproti hospodě, byla jsem zvyklá a dobře jsem spala,po přestěhování do klidné části jsem spát nějaký čas nemohla.

klera*
hodnocení

2x

Taxikář, co je v kritickém stavu, dostane lék Remdesvir (snad to píšu správně) a doufejme, že zabere! Letadla nelétají, auta jezdí minimálně a tak to bude po celém světě...rozhodně dobrá zpráva pro naši drahou Zemi. Ukazuje se, jak se Češi dokáží v dobách krize spojit a spolupracovat a k tomu tady mám jednu písničku, co se rozhodně k dnešní situaci hodí.

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, 1) Podle kalendáře je dnes první jarní den. 2) Ptáci už několik dní od brzkého rána zpívají (po zimě je to docela fajn probuzení). 3) Když se ráno probudím, tak zjišťuji, že ještě stále žiji. Myslím, že jsou to pozitivní zprávy, ale nebudu je přeceňovat. Zdravím!

pekne
hodnocení

0x

Tyto dvě věci na mě dnes silně zapůsobily:

novinky.cz/...

dobro.cz/...

A nebojte se, bude dobře. I když to dnes zrovna nevypadá, od včerejška je tu jaro a to je vždycky bezva čas, všechno se probudí, ožije, i my. :)

afoj
hodnocení

0x

A rovněž to nezvyklé "hrobové" ticho bez rachotů aut, řvoucích motorek, pil a další obvyklé vikendové činnosti. No a do oči bijící pozitvní zpráva. Konečně mohu, pokud musím na nákup, jít se vzpřímenou hlavou aníž bych do něčeho šlápl od psů.

hodnocení

0x

Psala mi kamarádka, co žije na malé vesnici. Je tam několik osamělých starých lidí, bez dětí a vnoučat. Ujali se jich místní hasiči, dovážejí jim nákupy. To je hezké, že?

Mám pozitivní výhled na zahrádku, kde se dívám na merunku obalenou květy. Negativní bude, až ji sežehnou mrazíky.

liska5

Pomoc, mně nic nekvete, ani hasič nejde, uvažuji o sebevraždě, ale nemám čas "kuli" akné a že mám něco s nehtem...

liško, to je mrzuté s tím hasičem, máte doma sirky?

hodnocení

Lepší je zapalovač a benzín, to je rychlejší a jistější.

I v naší dědince jsou dobrovolní hasiči, že jsem až zírala. nabízejí pomoc všem lidem, důchodcům, ale i ostatním s čímkoliv. Nákupy, obstarání věcí, pochůzky, roušky...

Až do května mají závazek a ve dvojicích pomáhají v chrudimské nemocnici. Syn byl včera s kamarádem na "dvanáctce" /nešlo o pivo, ale o směnu ;)/, vrátili se ráno v 9 hodin. Vozili roušky z pardubického letiště do skladu. Dneska pojede pomáhat další dvojice.

A tak je to moc hezké, že kdo může, chce pomáhat. Hlavně, aby to už brzy nebylo potřeba, aby se všechno vrátilo do starých kolejí. Jaga.

etana*
hodnocení

0x

Už kvetou sakury.

72mona3*
hodnocení

0x

Můžete sníst makový koláč a pak se usmívat od ucha k uchu. M.

belova
hodnocení

0x

Teď když je zakrytý celý obličej, že čouhají jenom oči, tak ani nikdo neuvidí, že jsem krásná *smich*, žádný chlap mě ani neosloví. *smich* *plac*

72mona3*

No vidíte, a mně teď už pár lidí řeklo, jak mi to sluší*co*

*smich**smich**smich* M.

no ale co vaše vnitřní krása, ta z vašich očí nevyzařuje? :-D

Jsme oba důchodci a hodně ušetříme, já na tom make upu a manžel se přestal holit, to také hodí nějakou korunu :-D

lipanek

Mě to zase pomůže, že mě nikdo neuvidí. *haha*

hodnocení

Tak to chce roušku vyšívanou, krajkovou nebo s dětskými obrázky.

Já nemohu sehnat tu puntíkovanou roušku, abych byla také roztomilá beruška, jako Lucka.*plac*

lipanek

Tak tou krajkovou rouškou proletí Covid19 jako fotbalový míč do brány.

Pořád mi chybí to, co v Číně. Ochrana očí. To se nezdůrazňuje, jenom, že my s rouškou chráníme ty ostatní. Ale my se máme zase chránit proti tomu viru. A to plátěné a tenké roušky neumí. Ten conovir lítá ve vzduchu.

To musí být utrpení pro Borhyovou na Nově, že musí mít roušku a ostatní krasavice tam.

21.03.20 20:41
hodnocení

0x

Je jaro!

hodnocení

0x

Jaro je potvrzeno.*slunce*

Před 10-ti minutama, sem potkal prvního letošního ježka.

72mona3*

Já už ve čtvrtek našla první ježčí hovínko*hledam*Zase asi chodí kontrolovat krmítko jako na podzim. :-DM.

Naše štěně na svého pvního ježka narazilo včera

liska5
hodnocení

0x

Z internetových návrhů:

Lidi, když nám to jde s těma rouškama tak dobře, co kdybychom si ty dálnice opravili sami?!?

To už tu jednou bylo "Akce Z". Dnes zadarmo ani kuře ...

cs.wikipedia.org/...

Dnešní pozitivní zpráva je, že svítí sluníčko, to mne podnítilo vygruntovat balkon a vyvěsit na něj vyprané prádlo.*slunce* Negativum je, že se trochu zařínají blížit mraky.

72mona3*

@maky - u nás už je zase apríl. Sněhové přeháňky se střídají se sluníčkem. M.

72mona3*
hodnocení

0x

Pozitivní je, že už si druhý den hraji s šicím strojem a ještě jsem si neprošila jediný prst *bojovnik* M.

Asi před týdnem jsem naplnila truhlíčky zeminou, vysela afrikány a ostálky, to jediné mám koupené před pandemií. POZITIVNÍ je to, že dnes už vykoukly lístečky *tanec* Přes den byly truhllíky na balkoně na sluníčku a na noc v ložnici, některé i na nočním stolku :-D Sluníčko od rána sluní *slunce*tak po snídani půjdou zase ven. *bezim*

72mona3 tak to vám gratuluji, jako holka jsem si prošila nehet u palce, naštěstí to nešlo zkrz...:-D a výsledkem vašeho hraní je už rouška nebo i něco jiného? *tanec*

jofa*

maky: Tak to je u vás asi tepličko. Tady v Podkrkonoší to je na zimní bundu a funí ledový vítr. Už se to od sevuru pomalu žene.

Během dne je tu opravdu teplo, v poledne byla na balkoně opalovačka, ale v teplácích a triku, připalovalo to pěkně. V noci bylo na 0, tak jsem byla ráda, že rostlinky jsem natahala dovnitř. Manžel kroutí hlavou, že tu pobíhám s konývkou a rozpračovačem, ale já už vidím, jak bude zahrádka plná barev.

72mona3*

@maky - ó ano, nějaká rouška už z toho vznikla. Na trénink dobrý. *slunce*

Roušek se "narodilo" letos hodně, ale dětí se letos a příští rok narodí míň.

Možná ne, lidi se nudí a možná z toho bude dětí víc než jindy. :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]