Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde se vzal koronavirus?

Od: karlosdos* odpovědí: 17 změna:

Koronaviry byly , ale zmutované ne. Vypadá to,že je to cílené, uměle vyvolané ve vojenských laboratořích Číny , nebo USA?nebo jim to uniklo a šíří se to nekontrolovaně.

TO PŘECE NENÍ NORMÁLNÍ

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nox®
hodnocení

3x

Viry nemutují?

novinky.cz/...

hodnocení

3x
Vzhledem k tomu, že včera bylo zveřejněno stanovisko americkych:-D vědců, že se jedná o zvířecí virus, tak už je celkem jasné, odkud vítr vane.
doplněno 20.03.20 14:58: Jedna paranoidní myšlenka je, že určitý stát se nechtěl smířit s tím, že jiný je na technologické špici, chtěl změnit pořadí a trošku tomu pomohl...
Případně si chtěl někdo ověřit, jak bude lidstvo reagovat v případě celosvětové pandemie, ale tu úmrtnost až tak nepředpokládal.
No a pak je oficiální verze, že netopýr sežral hada, luskoun sežral zbytky nesnězeného netopýra (myšleno křídla a blány, bez gramu masa) a pak se potkal s člověkem, na kterého to přenesl. Ovšem nevím, kde se potkali, když čínský pacient O nikdy na zvířecím trhu nebyl.
Ať si každý vybere, co se mu líbí :), nikomu své názory nevnucuju.
karlosdos*
hodnocení

No,jen aby,víte jak je to s 11 listopadem a útokem letadly.? Také to není jasné. Pravda vyjde na povrch až později, ale to už se možná nedozvíme ,protože budeme po smrti.

liska5
hodnocení

2x

Tuhle mluvil zoolog, že koronaviry existují i lidem neškodné, třeba ty netopýří u nás. A že tady ten má původ v hadech, kteří se tam v té bažinaté provincii střední Číny vyskytují, loví a prodávají na tržnicích. Ten člověk vysvětloval mutace.

Nevěřím, že je to z vojenských laboratoří. Evropou prošlo v historii hodně epidemiií, ještě než vznikly nějaké laboratoře. Může to spíš nepřímo souviset s globálním oteplováním.

houbes*
hodnocení

2x
Já si osobně myslím, že je laboratorní a přímo z Číny. Protože vir má nějaké určení a to věkové. Nejvíce ohroženi jsou senioři a Čína je nezvládá, dokonce tam platí, že mladí se mají o ně starat. Ale je tam velká dlouhověkost a kolikrát 70 tiletí se starají o své rodiče a těm je 95. Jenže nečekali, že vir takto jim uteče a nebudou ho mít pod kontrolou. Pravdu se asi nedozvíme ale osobně uznávám mudr.Pekovou, která netvrdí ale i nevyvratí konspirační teorie. Ale co řekla mi vyrazilo dech, že vir nese v sobě něco co není přirozeně z přírody ale má v sobě něco co může být z laboratoře..
karlosdos*
hodnocení

Souhlasím,také jsem ji slyšel.

Že jste ji slyšeli mluvit, ještě neznamená, že jste pochopili o čem mluví. Ona je vdědec, tak používá trochu jiný slovník a lidé, co tom oboru nejsou vzdělaní, si mohou některé její výroky vysvětlovat dle vlastního uvážení a chápání. A to je velmi nebezpečné.

Fort Derrick je v Číně?

karlosdos*
hodnocení

Mutují ,ale tomuhle někdo hodně pomohl a záměrně.Nejsou v tom žádná zvířata ,jenom laboratoř.

nox®

A nějaké důkazy pro své tvrzení máte nebo jen tak plácáte? Pokud ano, určitě to bude přínosné pro instituce a vědce, kteří se původem zabývají.

No, americký senát jednal o úmrtích voláků v listopadu ..

lidus*
hodnocení

0x

Také nevěřím, že vir není uměle vytvořený.

karlosdos*
hodnocení

Děkuji za souhlas.,já jsem o tom přesvědčen, Vzpomeňte si na americké katastrofické filmy a nyní je to realita! Určitě na to mají protilátku ,ale jenom pro vyvolené.Chtějí pročistit planetu bez konvenční války.

ben®

karlosdos - hlavně si tento poznatek nechte jen pro sebe a nešiřte ho dál. A zopakujte si kalendář (září není listopad).

karlosdos*
hodnocení

Ano,máte pravdu ,spletl jsem si září s listopadem. Už nic nebudu šířit.

jabraka*

Nic si z toho nedělej,v Rusku si také pletli říjen s listopadem!

JABRAKA

karlosdos*
hodnocení

Ano říjen s listopadem ,ale já si spletl září s listopadem..to je tak,když píšu rychleji než myslím a hlavně ,nepřečetl jsem si to posobě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma koronavir

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]