Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koronavir a naše zem

Od: houbes* odpovědí: 11 změna:
Komu prospěje tenhle virus, bude samotné naší zemi. Nečinností lidí v továrnách se zlepší ovzduší a planeta se začne zelenat. Čisté řeky,potoky a nebo i moře. Je na člověku jestli si z tohoto viru vezme ponaučení a začne se chovat jinak k přírodě. Zklidní uspěchanou dobu, že co je teď, mělo být už včera. Jsem zvědav jestli jako člověk vetřelec si zaslouží tu ještě být.. a pokud ano jestli půjde v souladu s přírodou. A uvědomí si, mezilidské hodnoty ..

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fugass*
hodnocení

6x
Bylo to vidět na snímku podnebí na Čínou i Itálií, dále na moři v přístavech a např.v Benátkách. Lze vidět po x letech dno a jsou tam ryby... Ale nebojte, až epidemie přejde, tak dáme zase přírodě za uši. A ten rozjezd průmyslu bude skok, takže se Země bude mít.

prestik*
hodnocení

4x

Trošku uhnu a vyjadřuji potěšení, že žiji právě zde a ne v nějakém španělskoitalskořeckém Cikánově, popř. v masochistickém Německu. Řekněme od konce třicetileté války jsou české a moravské země "holubičím" územím s poměrně rozumně uvažujícím obyvatelstvem. Menší následky rozličných katastrof tomu odpovídají. Koronavirem je v ČR nakaženo 765 osob a hyeny typu Mitrofanova stále marně čekají na první oběť, přičemž úmrtnost je necelá tři procenta. Věřím, že i tento problém překonáme lépe než většina zemí, včetně těch okolních "vyspělých". Není jistě bez zajímavosti, že ČR je jedinou zemí z bývalého socbloku, kde je kladný přírůstek obyvatelstva; bohužel převážně díky imigraci z Haliče, podkarpatské Rusi a centrální Ukrajiny. Slovensko nepočítám, bratia pořádně nevědí, co chtějí.

hodnocení

4x

Koronavirus ukáže každého, jaký je. Ovšem myslela jsem si, naivně, že není tolik kreténů. Byli zakázáni tatínci u porodu a už je proti tomu sepsána petice s 23 000 podpisy. Snad jsem to špatně přečetla! Já su stará baba a kdyby chtěl před lety být manžel u porodu, tak bych si myslela, že není normální. Ta naše nablblá společnost si o něco takového, co to tady rozvrátí, koledovala.

houbes*
hodnocení

Zajímavý, pravdivý..

hodnocení

2x
Všimla jsem si venku, že hrdličky více řádí, nebojí se. Jsou divočejší. Jinak se lidí bojí, jsou plaší. A ptáků lítá více. Nebo je možné, že předtím jsem si toho nevšímala, když bylo venku víc lidí.
doplněno 20.03.20 09:43: Jsou plaché, ne plaší. :-D
doplněno 20.03.20 09:46: Všímáte si, ale lidé si to v této situaci nemohou dovolit být divocí. Ani pusinkovat se nemůžu se svým miláčkem. Tím nemyslím psíka.
houbes*
hodnocení

Přesně tak, taky si toho všímáme. :)
72mona3*

*hej*No tak, děti, vždyť je jaro*smich*

Tady u nás je možná menší pohyb lidí ve městě, ale venku, tam to žije. Díky kůrovcové kalamitě (ano, opravdu máme ještě kůrovcovou kalamitu, nejen koronavirus) je v lesích velmi živo. Těžké stroje, skupinky dělníků...tedy žádný ráj pro zvířata. Přesto jsem je viděla. Ptáci se namlouvají jako diví, všude jsou slyšet červenky (a motorové pily). M.

Mono, to je nespravedlivý, zvířata se můžou množit jako divá, nikdo z lidí je nevyrušuje a my máme být oddělení od sebe. Na rozmnožování nemáme ani pomyšlení, když si pustíme zprávy a máme zákazy a omezení. V Praze nefungují ani veřejné WC. Musíme jet akorát do práce, k lékaři nebo nakoupit. Na rande ne.

hodnocení

2x

Průmysl se obnoví, vyléčení budou mít poškozené plíce, lidé, kteří přišli o blízké, psychické problémy, ekonomika problémy. Žádnou "výhodu" nevidím.

afoj
hodnocení

0x

Bude to právě opačně. Až to trochu pomine, tak se vše rozeběhne na plné pecky, aby se toho vyrobilo ještě víc na "horší časy". Žádné ponaučení nebude.

doplněno 20.03.20 11:31:

Je to stejně v tom naše státě sranda. Živě se vysílalo z letiště přílet prezidentů a teď přímý přenos příletu letadla s hadrama s Číny. *zmateny*

doplněno 20.03.20 11:35:

To snad nemůže mít ve světě obdoby.

A očekávalo víc lidí ty prezidenty nebo ty čínské hadry?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma koronavir

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]