Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chci do USA

Od: kubamu* odpovědí: 2 změna:

Ahoj, mám takový dotaz mám kámošku a ta by chtěl jed do USA a mě chce stáhnout sebou :) Neříkám že bych nejel ale máme jeden háček nebo tedy právě nevím jesli je to háček je mi 16let.Takže nevím zda to jde nebo nejde jen dělat brigádu do USA a ve škole si zažádat o přerušení studia asi tak na 3 měsíce.Všude kde jsem hledal vidím minilálně 17let ale nevím tak se ptám.A kdyby to šlo tak jak je to z rodičema?Co musí udělat nebo jak to je.Má s tím někdo zkušenosti nebo alesoň ví jak to chodí.Dík Kuba :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

luke237
hodnocení

0x
Minimalne me napadaji 2 zasadni problemy: Jak za to zaplatis? Mas pracovni povoleni?

Vzhledem k tvemu veku mi jako nejschudnejsi pripada pokusit se zajistit si vymenny pobyt do USA (1 rok nebo pulrok na tamejsi stredni skole) a nebo pak pockat do doby, nez budes dost stary na Working Holiday

luke237
Vypadl mi tak konec:

... nez budes dost stary na Working Holiday Visa (predpokladam, ze kdyz chces do USA, takze umis anglicky a umis si zjistit podminky pro toto vizum).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]