Nejste přihlášen/a.
No, to se zase náš slavný režisér pan Mádl zviditelnil! Taky vás to uráží? Možná se v některých rodinách tak oslovují, ale pro mě to je urážka. Navíc,neumím si představit,když se dědkové a báby nenechali přemluvit před volbami, že by je takoví jako je on zachraňovali a že by to vůbec očekávali. Slova a zase jen slova.
Já mám na důchodce taky svérázné názory, ale toto mě uráží i jako člověka. Nedávno tu byl nějaký citát, moc pěkně řečeno, bohužel už si to nepamatuji, ale je to trefné - něco v tom smyslu, že není dobré pro dnešní společnost, že si z herců, kteří vždy byli spodina společnosti, dělá morální arbitry, kteří hovoří za všechny.
Pokud se Mádl a jemu podobní dnešní "herci" dožijí stáří, nevím, jak se jim bude líbit oslovení, kterým dnes tak plýtvají.
Za mě: opravdu PÁNI HERCI byli např. Hrušínský nejst., Medřická, Ho"ger, Štěpánek Zd., Marvan, Sovák, Kemr, Menšík, Štěpničková, Chramostová, Ferbasová, Haas, Baldová, Plachta, Burian, Nedbal, Brodský, Voska, Kopecký, Haničinec a řada dalších. Ti dnešní jsou jenom šašci, za slávu a peníze schopni zesměšnit a ztrapnit nejen lidi kolem sebe, ale i sebe samé.
Herecká sláva upadá, takoví herci, jako byli ti staří, už nebudou. Dovedete si představit třeba takovou Noc na Karštejně v mladém uječeném obsazení? Já ne. Ti staří herci tam prostě patří.
Když titulují lidi bábo a dědku, jakpak by se jim líbilo, kdyby jim někdo starší řekl: ty cucáku, ty cumplochu? Asi moc ne. Jaga.
Jinak - rodiče naši generaci učili úctě ke stáří. Nikdo nikdy nesměl být dědek či bába, ale jen paní nebo pan. A hotovo. Jinak padla facka.
Babuškojaguško, neuražte se za odkaz, /navedl mě na to ,,ben,,/ vyhledala jsem na Wikipedii. Neberte to prosím osobně, ale já jsem se v dnešní době tak dlouho nezasmála, když si přečetla, jak si představují babu Jagu v Rusku. Nick si neměňte, tady Vás takhle už za ty roky každý zná a na fotce vypadáte super.
Nevadí, Lipánku, nejsem urážlivá. A čtu: Ošklivá stařena převážně zlovolného charakteru.
Ano, přesně to jsem já. Líp to nejde ani napsat!
A ta fotka? Je z roku 1985, kdy mi bylo 30. Dostali jsme tehdy s rodinou vízum do Jugoslávie - se stopětkou a stanem, jak bylo tehdy zvykem. A to je tedy fotka z tehdejšího pasu. Zůstaly jen vzpomínky, co nadělám. Jo a ta fotka. Jaga.
Největším zážitkem tehdy bylo, že jsme si tehdy dali hrnec s houbovou omáčkou dozadu za auto. Lednice tehdy v kempech nebyly. Tak aby to bylo aspoň ve stínu. Přijeli další Češi, měli málo místa, manžel skočil do auta, zapomněl a zacouval. Z hrnce zbyla placka, z omáčky nic. Přesto se tomu ještě občas zasmějeme.
To oslovení dědek - bába má být něco co vás zaujme. Kdyby tam byl dědeček a babičky, snáz byste to přehlédla a už těžko o tom někde diskutovala a dávala to tím víc na oči druhých. Takže záměr se povedl.
Nevím co to, že herci mají pocit, že musí společnost burcovat a zachraňovat, že nikdo jiný proto nemá lepší kvalifikaci...
Když důchodce vyvěsí své telefonní číslo veřejně, tak si pak bude muset koupit novou simkartu, mladí lidé si zase budou dokazovat, jak nemyslí a budou je otravovat i v noci nemístnými telefonáty. Nebo zprávami. Ze skrytých čísel. Takže ne, já bych svoje nacionale veřejně nikam nedávala, Mádl je na palici. Je to umělec, takže jak jinak, než, že je to hlupák.
Této kobylí hlavě nevěřím ani slovo, ještě se zastává herců (jde jen o jednoho, co zkrachuje), že musí také z něčeho žít. Tento člověk, si nevidí ani na špičku nosu, jde mu jen z své zviditelnění! Sám přiznal, že mu zatím nikdo nezavolal o pomoc a proto může psát ty své scénáristické průplachy dál. To nás opět čekají filmové hrůzy, snad na ně nebudou peníze v budoucnu?
Dobrý den, něco Vás pobouřilo, ale zřejmě většina z nás vůbec neví o co jde, resp. bez odkazu na to, co Vás trápí, to nelze hodnotit. Zdravím!
dvd99 - jaký houser? Můj příspěvek je výchovný, aby si tazatelka nemyslela, že každý sleduje na internetu to, co ona, resp. nedala odkaz na video a musel to za ní udělat někdo jiný. Pan Mádl to udělal skvěle - patrně nebude seniora, který by o jeho vzkazu nyní nevěděl .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.