Nejste přihlášen/a.
20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
vilik*
1x
Po přečtení této diskuze by mě opravdu zajímalo, kdo kupuje bulvár a čte si o těch různých celebritách, kde kdo jel kam na dovolenou, kdo vytáhl kozy na plese, co řekla Lucka o Kájovi, jaké výrobky kupuje ta modelka a jaký je vlastně ten hokejista v posteli.
Odpověď, nesleduju žádného. Bonusová odpověď, bulvár čtu, jen když někde na internetu vidím ty kozy.
Odpověď, nesleduju žádného. Bonusová odpověď, bulvár čtu, jen když někde na internetu vidím ty kozy.
fugass*
Přesně tak. Upoutají na sebe vystrčenou zadnicí na pobřeží, kabelkou za 50tis,kožichem ve Špindlu za 70tis a teď jsou chudáci bez práce. Palec nahoru těm, co si na nic nehrajou a pomáhají. Ale zbytek? A youtubeři? Matláci pro děti, bohužel se v nich vidí.
fugass*
0x
Drazí, mne by zajímalo, pokud by z ničeho nic nešel internet, nebo sociální sítě...jak by tito hlásali světu své názory, unboxingy, nebo ještě lépe hodnocení kanálů a videí ostatních. To by snad pobíhali po ulicích od člověka k člověku a cpali mu svoje videa na tabletu ke shlédnutí? Nebo na flashce a mrkněte se doma, jo a z té reklamy tam si nic nedělejte, z té mam peníze. Každej by je poslal někam a ještě jim platit. Kapitola sama pro sebe jsou videa youtuberů, kde hodnotí video někoho jiného. Tak asi takto. O Kovym jsem četl názor, že mu to hezky mluví a měl by jít do politiky. Mysleli to vážně. Tak jestli to je cesta do politiky, tak to mě po...
kralovi*
0x
Jeeje, tak koukam, ze vetsina lidi tady se v tematu zas tolik neorientuje, ale presto se musi velice expresivne vyjadrit. To, ze jste se setkali jen s nekvalitnimi tvurci, jeste neznamena, ze ti dobri neexistuji. Prosim, nehazejte vsechny do jednoho pytle. Pokud vam prijde snadne najit diru na trhu a zaujmout tisice lidi, tak prosim, zkuste to sami. Kdyz je to podle vas zpusob, jak si vydelat snadno a s nulovym usilim, proc jeste pracujete tam, kde pracujete? ![:) :)]()
fugass*
Nejde o to kolik tím kdo vydělá (i když o platech x odvedená práce je to taky na diskuzi),ale někteří mi prostě přijdou jak cojáznudydělámnatáčeč. A užitek, nebo jejich produkt společnosti? Chápu, není poptávka, není nabídka a pokud to společnost chce... Ale svět se v pr...obrací.
klera*
@fugass Děláte jako by to byla nějaká katastrofa. Jako by dřív nebyly známí lidé, o kterých si ostatní povídali, zajímali se o ně, opičili se po nich a obdivovali je. A jestli pohrdáte úplně všema, tak o tom víte prd.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]