Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Kde jsi se seznámila s to milou holkou? Na internetu? Nějak z toho mám pocit, že z těch milých holek se vyklubou holky nemilé, které tě vylákají kousek za hranice, a tam tě "prodají" nějakým "pasákům" a ti tě klidně nechají tancovat s kupou dalších podvedených holek. Ale ne na ulici, nýbrž v podniku u tyče, kde si z vás budou vybírat staří chlapi, co mají rádi mladé holčičky a tvým pasákům budou platit za to, že si tě můžou znásilnit. Tak si představuješ svůj budoucí život? To je to dobrodružství? Co myslíš, že se stane s takhle mladou holkou samotnou (bez rodičů) na ulici? Ida
Není to dobrý nápad.
Nejdříve dokončete alespoň základní školu a lépe ještě nějakou další. Potom si cestujte kam chcete.
Podívejte se, co s dětmi dělá ten přebytek volného času...už aby ta škola zase začala.
Mám obavy o učitele, až škola začne, dětičky zdivočely, jak indiáni v pralese za Colomba.
A studentíci se budou hroutit ze stresu, že po nich někdo něco chce...
Pořád vidím toho nevycválanýho bl.bečka, jak skákal po lavicích jak opice. A bránil učitelce v odchodu ze třídy. Ta učitelka byla nemocná na rakovinu a měla asi 15letou dceru a těm hlupákům se podařilo ji doslova svých chováním dorazit, takže učitelka nakonec zemřela. Bylo to ošklivé a nechutné. A táta se pak svého pan.charta, co byl kápo toho hnusu, zastával...
Někdy rodiče vychovají opravdu zrůdy. Šikanovat někoho až ke smrti...nemocného člověka.
Děcka si neumí představit, co dokáže stres, a navíc dlouhodobý.
-------------------
Jinak odpověď - samozřejmě to není možné, je to útěk nezletilé osoby a bude po Tobě vyhlášeno celostátní pátrání, nebo mezinárodní.
Zmlátěj Tě, napíchají Tě drogama a jak se píše výše, tanec u tyče je to to nejmilejší, co by tě potkalo. Než Tě zmlátí, tak si Tě nejdříve jeden z pasáků vyzkouší, jaká budeš ke kunčaftovi, Ale pokud jsi panna, tak budeš mít větší cenu.
Tohle není dobrodružství, to je naprostá pitomost. Takovým holkám se seberou doklady a udělají si z nich otrokyně, které budou nabízet chlapům za peníze. A aby se daly nachytat, tak jim se jim slíbí, že si budou v cizině vydělávat tancem.
Problémy s otcem řešte se sociálkou nebo na lince důvěry, ale ne tažením přes Sibiř...
Jeď, jeď, podobné slečny budeme klidně postrádat. Pokud tam onemocníš, už se hlavně nevracej. On se už o Tebe Kim Čong Un postará za to, že jezdíš rozptylovat a těšit korejské chlapce. Jaga.
Nevím, kdo v této době může přijít na podobný nápad. Jo a tátu alkoholika můžeš vzít s sebou, bude Ti dělat ochranku.
Všimla jsem si, že je to Jižní Korea, Lipánku. Ale měla to být spíš taková ironie. V Jižní Korei Kima nemají, proto jsem si ho vypůjčila ze Severní.
"...mám příležitost si splnit sen ale zničit moji mámu..."
Nejen mámu, hlavně zničit sama sebe. Teda v případě, že se Vám povede dojít až na polské hranice, o čemž pochybuju. A kdybyste snad přece jen dokázala dojít pěšky až do té Koreje, bude to trvat tak dlouho, že sice už budete plnoletá, ale těžko budete schopná ještě tancovat. To všechno samozřejmě v případě, že se stane zázrak a že neskončíte bez dokladů v prvním bordelu za hranicemi.
A stejně si myslím, že je to trochu jinak a že za to můžou ty nucené prázdniny
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.