Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chci dobrodružství

Od: viv odpovědí: 19 změna:
Dobrý den už hodně dlouho přemýšlím že odejdu z domu. Nemám problémy nebo něco jen chci něco prožít. Včera večer jsem se seznámila s milou holkou která chce jít do Koreje a tancovat na ulici. Už mě přidala do skupiny kde je už šest členů a zbývá jeden. Čte jít přes Polsko až do Jižní Koreje pěšky s koněm budeme si vydělávat tancovanim na bts písničky. Chci se zeptat ještě mi není ani 13..Je dobrý nápad s cizími dívkami jít do Koreje s koněm a reprakem a splnit si svůj dětský sen. Tancovat na ulici s kupou holek. Akorát nevím co na to máma můj otec je alkoholik a bojím se o ní ona má jen mě bratr se od nás nějak odtrhl prosím někdo poraďte mám to udělat. Chci být volna pořád se rozhodují podle rodiny a teď mám příležitost si splnit sen ale zničit moji mámu...

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

prestik*
hodnocení

5x

Nevím, nevím...pochybnosti mě přepadly už u šestého slova prologu. *nevi*

dolga2

Také jsem se u toho slova přemýšlet zarazila...otázka zní - je čím přemýšlet?*smich*

idanova*
hodnocení

5x

Zdravím. Kde jsi se seznámila s to milou holkou? Na internetu? Nějak z toho mám pocit, že z těch milých holek se vyklubou holky nemilé, které tě vylákají kousek za hranice, a tam tě "prodají" nějakým "pasákům" a ti tě klidně nechají tancovat s kupou dalších podvedených holek. Ale ne na ulici, nýbrž v podniku u tyče, kde si z vás budou vybírat staří chlapi, co mají rádi mladé holčičky a tvým pasákům budou platit za to, že si tě můžou znásilnit. Tak si představuješ svůj budoucí život? To je to dobrodružství? Co myslíš, že se stane s takhle mladou holkou samotnou (bez rodičů) na ulici? Ida

hodnocení

3x

Hloupý trolling v téhle době. Trapné.

dolga2
hodnocení

3x

Ach jo...je to marný, je to marný...

lidus*

*zed* pro tazatelku *palec* a jeden pro dolga 2.

hodnocení

2x

Není to dobrý nápad.

Nejdříve dokončete alespoň základní školu a lépe ještě nějakou další. Potom si cestujte kam chcete.

Podívejte se, co s dětmi dělá ten přebytek volného času...už aby ta škola zase začala.

dolga2

Mám obavy o učitele, až škola začne, dětičky zdivočely, jak indiáni v pralese za Colomba.

A studentíci se budou hroutit ze stresu, že po nich někdo něco chce...

Pořád vidím toho nevycválanýho bl.bečka, jak skákal po lavicích jak opice. A bránil učitelce v odchodu ze třídy. Ta učitelka byla nemocná na rakovinu a měla asi 15letou dceru a těm hlupákům se podařilo ji doslova svých chováním dorazit, takže učitelka nakonec zemřela. Bylo to ošklivé a nechutné. A táta se pak svého pan.charta, co byl kápo toho hnusu, zastával...

Někdy rodiče vychovají opravdu zrůdy. Šikanovat někoho až ke smrti...nemocného člověka.

lipanek

Děcka si neumí představit, co dokáže stres, a navíc dlouhodobý.

-------------------

Jinak odpověď - samozřejmě to není možné, je to útěk nezletilé osoby a bude po Tobě vyhlášeno celostátní pátrání, nebo mezinárodní.

Zmlátěj Tě, napíchají Tě drogama a jak se píše výše, tanec u tyče je to to nejmilejší, co by tě potkalo. Než Tě zmlátí, tak si Tě nejdříve jeden z pasáků vyzkouší, jaká budeš ke kunčaftovi, Ale pokud jsi panna, tak budeš mít větší cenu.

liska5
hodnocení

2x

Tohle není dobrodružství, to je naprostá pitomost*alene*. Takovým holkám se seberou doklady a udělají si z nich otrokyně, které budou nabízet chlapům za peníze. A aby se daly nachytat, tak jim se jim slíbí, že si budou v cizině vydělávat tancem.

Problémy s otcem řešte se sociálkou nebo na lince důvěry, ale ne tažením přes Sibiř...

pb®
hodnocení

2x
Jen běžte běžte, akorát si myslím, že spíš než tancovat, budete co nevidět šlapat.

hodnocení

2x
Ach jo,další výmysl od puberťáka s myšlením houpacího koníka *zed* . Nějak nechápu proč chceš tancovat s kupou holek na ulici. Proč chceš jet do Koreje? Láká tě koronavirus? *smich*

hodnocení

2x

Jeď, jeď, podobné slečny budeme klidně postrádat. Pokud tam onemocníš, už se hlavně nevracej. On se už o Tebe Kim Čong Un postará za to, že jezdíš rozptylovat a těšit korejské chlapce. *haha* Jaga.

Nevím, kdo v této době může přijít na podobný nápad. Jo a tátu alkoholika můžeš vzít s sebou, bude Ti dělat ochranku.

lipanek

Slečna ale píše, že pojedou do Jižní Korey.

Ale ten kůň je také jedlej. Prostě naivní děvče.

Všimla jsem si, že je to Jižní Korea, Lipánku. Ale měla to být spíš taková ironie. V Jižní Korei Kima nemají, proto jsem si ho vypůjčila ze Severní. ;)

lipanek

V Jižní Korei

Kima nemají ...:-D to je nějaká básnička?

pip
hodnocení

1x

Dítě, nedošlo by jsi ani k hranicím a čapli by tě policajti a šup do ústavu, ale nejdříve na dětskou psychiatrii.

hodnocení

0x

V první řadě je potřeba mít nějaké vzdělání. Na takové věci máš dost času. Zatím za tebe odpovídají rodiče. Jestli tě svádí nějaká další holka, tak ji neposlouchej. Přivede tě do problémů. Do dospělosti máš ještě daleko.

hodnocení

0x

"...mám příležitost si splnit sen ale zničit moji mámu..."

Nejen mámu, hlavně zničit sama sebe. Teda v případě, že se Vám povede dojít až na polské hranice, o čemž pochybuju. A kdybyste snad přece jen dokázala dojít pěšky až do té Koreje, bude to trvat tak dlouho, že sice už budete plnoletá, ale těžko budete schopná ještě tancovat. To všechno samozřejmě v případě, že se stane zázrak a že neskončíte bez dokladů v prvním bordelu za hranicemi.

A stejně si myslím, že je to trochu jinak a že za to můžou ty nucené prázdniny ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]