Dobrý den, jako prevenci dýchacích cest jsem zvolil inhalaci alpy, jelikož se pohybuji denně mezi cca 80 lidmi a rouška má 3 až 4 hod účinnost ochrany, takže nevyhovující. Uznávám vcházet do obchodů s rouškou a nebo do MHD atd. Proto jako prevenci jsem zvolil po zaměstnání inhalaci. Roztok z Alpy K inhalaci se hojně využívají také různé éterické oleje, které Alpa v hojné míře obsahuje. Inhalace Alpy má řadu účinků – ulehčuje při rýmě a onemocnění horních cest dýchacích, čistí sliznice a uvolňuje rýmu a také má relaxační a uvolňující účinky.
Náhodou to není od věci - včera jsme se sousedem jednak v rámci utužování vztahů inhalovali pravou valašskou 52% slivovici, pravda jen krátce, ovšem po této proceduře jsme ji pak užili pro jistotu i vnitřně. Když boj proti virům, tak komplexní.
Traduje se pověst, že v době moru v Paříži ve středověku, kdy umíralo spousty lidí, byli dopadeni 4 zloději, kteří okrádali mrtvé oběti moru. Všichni se divili, jak to, že zloději nebyli nakaženi a nezemřeli. Bylo jim dáno ultimátum: buď tajemství vyzradí a zemřou rychlou, lehkou smrtí , nebo budou mučeni.. Zjistilo se, že si připravovali jakýsi bylinný ocet, kterým se potírali a užívali jej i vnitřně. Ten je ochránil. Existuje několik různých receptur. Kdysi se tento ocet prodával v lékárnách.
Prevenci jsem ještě rozšířil na úklid doma jelikož nám zaměstnavatel nařídil být doma na 75%. Pořádně jsme uklidili co šlo vytreli podlahu v koncentratu savo. Po úklidu jsem do umyvadla napustil horkou vodu a malého panáka sava. Samozřejmě ne moc abychom se neudusili výpary dnes to jde pootevřená okna a větráme. Je to tzv.prevence placebo, kde si člověk myslí, že něčím může napomoci svému zdraví snad i takováto prevence pomůže. Pokud někdo se bude inspirovat, tak nedávejte hodně sava
Rozšířil jsem jako prevenci, že do roušky dám jednu kapku 31bylin od JUSTu. Vymyšlíme s přítelkyní kdejakou prevenci, pokud máte někdo nějaký tip,zanechte postup a radu..
nov
Dotaz trochu mimo, ale z jaké látky je ta vaše rouška? Vypadá to na fleece.
houbes*
Ano je to fleece . Dobře se to vyváří, já jen horkou vodou z konvice a potom se to prý i dobře žehlí, to dělá přítelkyně .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.