Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Exekuce hyjenizmus od exekutoru

Od: liborahora odpovědí: 10 změna:

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @kapkanadeje z důvodu porušení pravidel poradny. ]

výtka
Upozornění od sys kapkanadeje 15. 03. 2020 16:47:30
! Pravidlo Z1: je zakázáno psát nesmyslné odpovědi a otázky nebo úmyslně poskytovat špatnou radu.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ex
hodnocení

0x

Jak nazvat chování lidí, kteří si naberou půjčky a nesplácí? Taky je nic nezajímá. Exekutoři dělají jen svou práci.

A co případy kdy 5-leté dítě ošetří v nemocnici a v 15 po něm chtějí 150 tisíc? Nebo jízda načerno - 15 tisíc za jednu jízdu? Úroky by měly být přiměřené,lichva je přece u nás právě s vyjimkou exekutorů zakázaná

007cz
15.03.20 14:21
hodnocení

0x

5

hodnocení

0x

Ten dotaz je poněkud nesrozumitelný - nejen po stránce jazyka, ale nějak mě nedochází, jak souvisí exekutoři a ,,cotona-19´´

V čem tedy můžeme poradit?

hodnocení

0x

Pan pemiér řekl: "potřebujeme, aby lidi chodili do práce" - tak do ní chodí i exekutoři *smich*

hodnocení

0x

Nešlo by to napsat ještě jednou? Pokud možno česky a srozumitelně. Neboť teď to nemá hlavu ani patu.

hodnocení

0x

:-D Díky za pobavení. Vydedukovala jsem si z Vašeho sdělení, že jelikož Vy sedíte doma v karanténě, exekutor si to nějak zjistil a nachytal Vás doma. Ale pořád nerozumím tomuhle: "Záhora Jich se tahle nevztahuje". *zmateny* Zkuste prosím napsat znova o co Vám jde. Jinak se kloudné odpovědi od nikoho nedočkáte.

hodnocení

0x

A co je ta nebo to HYJENA!?

Diesel, to je takové skvrnité zvíře, které nepohrdne ani zdechlinou. :-D (vím proč jste otázku položil ;), ale nedalo mi to. Alespoň se člověk v dnešní době něčemu zasměje.)

... ovšem v nějakém barvitém, zřejmě horalském nářečí, že ...*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]