Nejste přihlášen/a.
Už jsem psala do jiného vlákna, řekla to, co si většina myslí a neřekla vše co ví, jinak by to odseděla. Posloucháte-li to celé, víte, že ČÍNA v tom WUCHANU (nebo jak se to jmenuje), laboratoře má a že v nich zkoumala Sars.. Ovšem Suzymon mi hezky vynadala, že slyším trávu růst a dělám unáhlené závery.
já se snažila. Jak je vidět, tak ne všichni chápeme informace stejně a zřejmě si to každý vyloží po svém. To se nedá nic dělat. Naštěstí je to úplně jedno. O sarsu samozřejmě mluví, ale Vy jste si to vyložila po svém. Ano, v jednu chvíli říká, že nejenom ona, ale i jiní se domnívají, že jim ve Wu-chanu z laboratoře něco uniklo, protože oni se virem "sars" zabývají už od roku 2002. Nový virus je sedmým členem rodiny koronavirů a může se přenést na člověka. Pomocí genového sekvenování bylo zjištěno, že je podobný nejméně ze 75–80% koronaviru SARS-CoV a z více jak 85% netopýřím koronavirům.[16][17] Zdali je virus stejné virulence a smrtnosti jako SARS, není zatím známo, je ale velmi pravděpodobné že hodnoty budou podobné.[8][
Vy děláte konspirační závěry z něčeho, co je notoricky známé a není důvod, aby se lékařka obávala mluvit, nebo že by si dokonce něco měla "odsedět". Ona mluví otevřeně o všem co ví a ničeho se nebojí, také proč by se bála. To, že laboratoři ve které ona pracuje zakázali tady brát ty odběry u lidí s podezřením na koronavir, je zase něco úplně jiného a byly k tomu jiné důvody, než jste si vydedukovala a hlavně všechno smíchala dohromady. A navíc se jí za to A. Vojtěch veřejně omluvil. prozatím ale nemají oficielní povolení ty odběry provádět.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.