Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
se zhoršením situace ubylo v supermarketech zaměstnanců a mě jako studentovi byla nabídnuta pozice. Každopádně přemýšlím, zda je lepší to vzít a vydělat si, když škola stejně sotva funguje ( online ) nebo radši zůstat doma.
Protože má na byt dojet spolubydlící, která často přejíždí mezi kraji a pracuje ve dvou různých supermarketech, říkám si, že ta druhá možnost zůstat na bytě mi bude. díky ní, stejně prd platná.
Jaké máte na tohle názory?
Díky
Já bych tu práci vzala. Pokud se máte nakazit, může se to stát i při vašem nákupu třeba rohlíků.
Nepanikařte. Nejste věková skupina 60 + a líbat se v práci s nikým nemusíte. Nakažený na vás může kýchnout třeba i u vás na chodbě nebo pošťák při přebírání balíku atd. a to můžete být klidně nezaměstnaná.
Neposlouchejte ty lidi, kteří radí nepanikařit. Jde o Vaše zdraví. Jste sice mladý, tak byste to zřejmě přežil. Nemusíte propadat žádné panice, ale je zbytečné tomu "chodit naproti", když nemusíte.
A ještě dodám, že člověk nemusí být zakutaný v posteli, já také nejsem, ale říkat si co bude to bude a chovat se jakoby se nic nedělo, to je nezodpovědnost. Přece nepolezu do rozvodněné řeky jenom proto, že jsem tou cestou chodila v době, kdy ještě rozvodněná nebyla a dalo se tamtudy projít suchou nohou. Takový fatalismus je v tomto případě nerozumný.
A navíc, to s tím eventuelním prskáním, je opravdu na pováženou, když už dávno sanad všichni víme, že právě tomu prskání se musíme ubránit. Ono stačí mluvit a není pravda, že s tím nic nejde udělat. Ale Jaga chtěla být asi jenom vtipná a tohle se jí moc nepovedlo. Jinak ji znám jako rozumnou ženskou.
To byste musela být zakutaná v posteli a rohlíky by Vám přinášel oknem dron.
Situace je vážná, co si budeme zastírat, ale vir můžete chytit kdykoli a kdekoli. Nebuďte zbytečně vyplašená, jeden známý říkával, že nejhorší smrt je z vyděšení.
A tu brigádu bych vzala, proč ne, přivyděláte si aspoň. A prsknout na Vás může každý i tam, kde to vůbec nečekáte. Tak čeho se děsit? Co má přijít, to přijde. A nic s tím nenaděláte. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.