Nejste přihlášen/a.
Mám dotaz, líbí se vám reklama XXX lutz Jupíleum? Jak se zpívá: "my slavíme jupíleum, slavíme, v tvým tvým tvým jupíleůůů"
Reklamy jsou přiblblé, trpané vymývače lidkých mozků. Nemám ráda žádné a pokud se někde objeví třeba: lupy, seborea, lupy, lupy, seborea...běsním a hledám ovladač, abych přepnula jinam. Jen 3 reklamy byly vtipné:
1/ ta s tatínkem, holčičkou a kanečkem od kofoly. Tu zná asi každý, je moc hezká.
2/ ta s Lukášem Pavláskem, který se coby motorkář, zdraví úklonou s policistou, zapomene, že má na hlavě přilbu a policistu pošle k zemi. /cizí neštěstí obvykle potěší /
3/ kdysi byla jedna, kde v lese chtěli kácet strom a místo kmene porazili sloup s bilboardem. I to bylo vtipné.
Všechny ostatní nestojí za nic. Jaga.
Reklamy většinou nevnímám a jsou mi ukradené, ale když slyším nějakou od XXXLutz, otevře se mi kudla v kapse. Pokud je to jen trochu možné, okamžitě přelaďuju rádio, nebo TV. V tomhle kšeftě jsem byl jen jednou, krátce po jeho otevření. Byl to takový zážitek, že mě tam už nikdo nedostane.Tehdy jsem dlouho bloudil okolo budovy a garážemi při hledání výdejního skladu, abych pak přes hodinu v dešti a zimě čekal na parkovišti před skladem, než se mi někdo uráčí vydat koupený a zaplacený konferenční stolek (mimochodem - sice byl poměrně laciný, ale jak se doma po jeho sestavení ukázalo, byl drahý i zadarmo). Už je to pár let a možná to tam teď už funguje jinak, ale mně tahle zkušenost naprosto stačila. Nikdy více.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.