Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledám brigádu a je mi 13 je to možné?

Od: sr* odpovědí: 6 změna:

Ahoj je mi 13 je možné aby mě někdo aspon neoficiálně zaměstnal?

Pokud ano víte o něčem v okolí Brna? nejlépe přes prázdniny.

Třeba roznášení letáčků,sbírání ovoce...venčení poud o něčem víte tak určitě napište

Pokud má někdo psa tak klidně i venčení nebo jsem dobrá v trénováni triků a tak.

Super by bylo kdyby bylo možné i z mou kamarádkou.Ale klidně i sama

Starání se o koně :D

:)Pokud víte o něčem tak můžete doporučit...nebo pokud vy něco máte *smich*

Nejlépe Brno město

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Prolistuj internet nebo si dej inzerát na nějaký web o psech, je jich plno a venční nebo i pohlídání přes noc se dobře platí.

Jen by to chtělo souhlas rodičů, protože za všechny případně způsobené škody zodpovídají oni.

dolga*

13 let? A viděla dokument na síti? Já bych lidem moc nevěřila.

Aja, dívce je 13 let a Vy jí navrhujete hlídání psa v noci. Jak to myslíte? *co*

dolga*
hodnocení

1x

Zlato,

nápad, co mi napad - má maminka šicí stroj?

jestli máš nějaké uspory, nakup látku, textilní tenkou gumičku a stáhni si z internetu návody, viz odkaz. Nejvíce je návodů na youtube..i v češtině, na výrobu jednoduchých roušek - budou ještě dlouho potřeba, bude dlouho trvat, než se trh nasytí. A možná se je lidé konečně naučí nosit, když kašlou a nebudou kašlat přímo na lidi.. A pak si dej ten inzerát, nebo na fejs, to nevím, ale posílej to jen poštou, aby Ti nikdo při osobním předání neublížil. Snad na dobírku, zeptej se maminky, jestli bys mohla využít její učet.

Nikomu neříkej adresu, stalkerů je pořád hodně a Ty jsi opravdu velmi mladá, nějací se najdou. Věř mi, že bys s maskami uspěla. A když jednu dáš, já nevím za dvacku + poštovné, tu látku nekupuj drahou, tak je to dobrý džob a dívej, co si lidi žádají a můžeš mít brigádu pořád. Myslím, že nejvíce kšeftů bys měla z Prahy, tady je to absolutně nedostatkové zboží. A navíc strašně předražené. A lidé to potřebují pro děti hlavně. Do školek..

http://vool.cz/mfDxn

dolga*
hodnocení

0x

Roušky a kritické myšlení

Nevím, kam to dát, ale je to dost přínosné - o nutnosti nosit roušky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]