Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jan Hrušínský - reklama

Od: lenulakr® odpovědí: 23 změna:

Taky se vám zdá,že je všude nějak hodně divadla a Jana Hrušínského? Je to pro něj docela dobrá a možná i zdarma reklama. V jeho divadle jsem nikdy nebyla, přestože hodně divadel v Praze jsme již navštívili, po tomto budu moc váhat, jestli mám jeho divadlo navštívit , spíš ne. Nelíbí se mi, jak to všechno zlehčuje, vidí jen svoje divadlo, že nebudou mít peníze. Pokud je tak dobrý, má mít rezervu pro nenadálé situace. Kdyby bylo třeba zemětřesení, třeba by o všechno přišel, taky by ze všeho vinil vládu a tahal by do toho politiku? Kdyby vláda nepostupovala tak jak postupuje, co by říkali lidé, kteří by onemocněli? Všichni by si stěžovali, že vláda mohla něco dělat. Nyní jsou mnozí lidé oslabení chřipkou a nachlazením, těch se opatření týkají nejvíc.

23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

12x

Nevím, jestli si udělal reklamu - v mých očích se totálně shodil, vůbec neřeší lidi a jejich bezpečí před nákazou, jen mele o likvidaci divadla.

Upřímně - jen jsem čekal, kdo osočí Babiše z problémů s koronavirem. Že to bude Hrušínský, to jsem nečekal. Z mého pohledu svými iracionálními bláboly nejvíc nahrává právě Babišovi.

lidus*
hodnocení

12x

Že je J.H hňup a nicneuměl žijící ze jména otce si myslím dlouho ale až teď vím, že je to ještě horší. Chudáci herci, nemají na 30 dní života, na tak holt prodají haciendy a zruší dovolené.

Náš premiér chce zničit stánek jedné herecké nuly, další na řadě bude soudruh Putin a Balšoj těátr:-D

fugass*
hodnocení

11x
Asi takhle, stále vidíme na inetrnetu a v tv jak se celebrity prsí kdesi na Maledivách, Bali a všude možně, jak tuhle herečku co hrála 20min někde křoví trápí plastika jeji prdelky a jak si musí dávat botox. No, milý JH si neuvědomil, že to co dělá, je, nezlobte se na mne, zábava. A lidé kteří do divadel chodí pro svojí zábavu, zpravidla pracují a dělají to, co není zábava je užitečné, čili jejich prací je produkt. Takže teď se ukáže, zda je potřebnější divadelník, nebo pekař, zemědělec nebo člověk obsluhující linku v papírně, nebo pracovník v chemičce. Zábava je až na druhém místě pane Hrušínský.

hodnocení

8x

Jan Hrušínský je pako, stačí si poslechnout kousek z jeho názorů na dění u nás.

hodnocení

7x

Mám ráda starého pane Hrušínského, byl to PAN herec. Třeba jeho Švejk nemá chybu,. Ale i jeho dramatické postavy. Myslím, že místo plození syna Jana měl tehdy raději jít na ryby. Bylo by to rozhodně lepší rozhodnutí.

Pan Jan se žene jen za penězmi. Jak už někdo psal, pokud by nemoc postihla i jeho rodinu, mluvil by asi jinak. Ale protože to jde zatím mimo něj, hořekuje jenom kvůli prázdnému divadlu.

Hodně se u mně shodil, nemusela jsem ho nikdy, s vyjímkou filmů natočených v jeho raném mládí. Jako vypasený vepřík už to bylo o něčem jiném. A prezentuje se čím dál hůř. Jaga.

honza7*
hodnocení

6x

Je tragickým symptomem nové doby – a současně také její nesmazatelnou ostudou –, že herce, bezduchou a obecně opovrhovanou spodinu všech starých civilizací, staví do svého politického a kulturního čela. (Tomáš Vítek)

hodnocení

6x
Ja mám pro ty ufňukace tip
Jan Hrušínský - reklama
maru*

To je ta nejlepší rada - to se vám povedlo !

fugass*
Tak to je masakr. Nějak by se to mělo dostat k Hrušínskému.

hodnocení

4x

Já ho ráda nemám, ,pořád se plete do politiky a stěžuje si na peníze, ostatně jako všichni herci, a přitom jsou několikrát ročně na drahých dovolených.

hodnocení

3x

No, cvičně jsem zkouknul jeho ansámbl. Možná má problém s obsazováním starších herců a chtěl se čtvrtiny zbavit ..

etana*
hodnocení

2x

Někdo vás nutí do toho divadla chodit? Předpokládám, že vy máte naspořeno z vlastních zdrojů, po státu nic nechcete, nic od něj nedostáváte, vidíte jen ostatní, sebe vůbec ne. To je chvályhodné, ale nezlobte se, dost nedůvěryhodné. Souhlasím, že Hrušínský to přehnal, na druhou stranu, diskutéři, přející mu smrt mu to stokrát vrátili...cítíte také potřebu?

hodnocení

Mám něco naspořeno a z vlastních zdrojů. Jsem od mala zvyklá žít celkem skromně. Každý měsíc jsem alespoň malou částku odkládala, jak mě to naučili rodiče. Nyní jsem v důchodu, pracovala jsem jako OSVČ, všechno jsem platila, nepodváděla, na dovolenou musela ušetřit , když jsem byla nemocná, neměla neschopenku, s manželem jsme se snažili hospodařit s tím, co jsme si vydělali a nebylo to moc. Neříkejte, že konkrétně herci se mají tak zle, aby nemohli mít ušetřeno na nenadálou situaci aspoň na 2 měsíce. Co mají říkat maminky s malými dětmi, které musí chodit do práce na zkrácený úvazek a jsou třeba bez manžela. Je mnoho lidí, kteří jsou na tom opravdu špatně a nemají si kde stěžovat. Nehledě k tomu, nevím, jak to mají divadla s dotacemi, ale myslím,že nějaké peníze dostávají od státu, tedy nejsou jen závislé na divácích. A pokud v případě,jako je nyní,nic nedostanou, tak se omlouvám. Jinak neumím si představit, že bych někomu přála něco zlého, já o nikom takovém ani nevím.

dolga*

enulakr včera 12:41

Naprosto s Vámi souhlasím.
Nikdo nás sice nenutí do divadla J.H. chodit, ale z našich daní mu platíme velké dotace. Takové nucené sociální dávky, protože si divadlo na sebe nevydělá. A není sám, samozřejmě.

Nejsou to přece jen herci, je to velká spousta lidí, kteří budou ekonomicky postiženi, například malí živnostníci, firmy, kadeřnice, taxikáři a řada další, ti všichni ale nedostávají žádné miliony v dotacích jako mladý Hrušínský od Babiše..

No a když jiní lidé v nouzi musí u nás chodit pro dávky, tak at si pro ně chodí i herci a zpěváci. Nevidím v tom rozdíl, jsme postižení všichni, nejen skupina lidí, co má pocit, že právě jim se musí povolit všechno. A druhým lze zakázat na základě pandemie.

Já jsem vždycky věděla že on je hloupý, že se tátovi nepovedl, mám ráda jeho bratra, to je rozumný člověk a myslím si, že si také myslí o svém bratrovi Janovi, že je to idiot. Protože opravdu jen idiot může mít podobné kecy, když hodně lidí, mají daleko větší starosti než mladý Hrušínský. On patří také mezi ty umanuté děti.
img.tpx.cz/...

Byl zvyklý, že díky tatínkovi, který byl opravdu pan HEREC , měl jméno, byl prostě něčí syn..., ale zajímavé je, že mu žádné role po revoluci nedávali, měli lepší herce, než mladého Hrušínského. A raději sáhli po Rudovi ten nebyl tak domýšlivý.

Do všeho plete politiku a nerespektuje volby - tedy vůli lidu. A to prosím já nemám Babiše ráda, ale jedno vím určitě, že divadlu Hrušínského Babiš přes ministerstvo kultury posílá obrovské dotace, jinak by samozřejmě žádné divadlo neměl a musel by jít dělat třeba popeláře i když myslím, že i tam by byl nemehlo, nic neumí.

trump
hodnocení

2x

Jak rekl vcera jeho kolega, také reditel divadla, ale i jeho politicky soudruh v TV, bylo to paranoidní vyjadreni. Nekdo zivi divadlo, dalsi lide maji hypoteku, kazdy nyni musi plavat sam, bohuzel! Existuji nekonecne serialy, kde se muze angazovat, aby bylo na slozenky.

dolga*

Kdyby ho tam chtěli, tak by tam vlezl už dávno.

klera*
hodnocení

2x

Taky si myslím, že přestřelil, ale on jenom napsal svůj názor na svůj profil na facebooku, žádnýmu z těch bulvárních médií to necpe. Já si toho nebýt vás ani nevšimnu. Jste to i vy a všichni tady komentující (teď i včetně mě), díky kterým je teď jeho status všude po internetu. Proč? Protože vás to strašně zajímá, protože si to čtete, klikáte na to a internetové deníky to samozřejmě čekají. Poptávka a nabídka...

trump

V DVTV byl asi jeho duch, o tom kdakat!

klera*

@trump Tak to já ho tolik nesleduju, abych věděla že zrovna udělal rozhovor...to vy jste fanoušek.

trump

Takoveho blba byt fanousek? Ani DVTV nemusim, ale vy ho tady hajite, jak ohrozeny druh.

fugass*
Na seznamu byl hned 2x kousek pod sebou. Každému sice seznam zobrazuje jiné zprávy ale i toto se stává. Jednou jak je zdrcen a podruhé jak o něm Trávníček říká, že mele bláboly. Takže netřeba facebook

hodnocení

0x

Ano, také jsem to viděla v novinkách na Seznamu. Přečetla jsem si pouze ten první článek a další už jsem neotvírala. Tento pan Hrušínský mne vůbec nezajímá a jeho názory už vůbec ne. Ale vzpomněla jsem si, že kvílel kvůli penězům už před několika lety, ale jaké k tomu měl tenkrát důvody, to už si nepamatuji. Ale souviselo to s tím jeho divadlem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]