Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Velbloudí koule za 2 koruny?

Od: babajaga® odpovědí: 13 změna:

Dobrý den,

po odběru krve nalačno jsem zašla do prodejny občerstvení, kde jsem chtěla něco pojíst. Na mém stolku ležela účtenka, ze zvědavosti jsem si ji přečetla. Zůstala jsem paf a rozchechtala se na celou provozovnu. Účtenka byla na pouhé 2 koruny a bylo tam napsáno: 15% FINI Boom velbloudí koule - 2Kč.

Zajímalo by mě, co to bylo za zboží, nikdy jsem velbloudí koule za 2 koruny v žádné prodejně neviděla. *smich*Víte to vy?

Děkuji - Jaga.

Zeptala bych se přímo v provozovně, ale podle hlavičky to byla účtenka z města asi 150 km od nás, proto jsem se ptát nemohla.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nov
hodnocení

2x
lipanek

Až skoro nechutné.

Ale když mohou být Mozartovy koule ...

hodnocení

Děkuji, tak jsem zase o něco chytřejší. Žvýkačky - to mě vážně vůbec nenapadlo. *ee* Jaga.

liska5

Zřejmě kusovka. *mnam*

hodnocení

0x

Před časem jsem v jedné masně narazila na tohle *smich*

Velbloudí koule za 2 koruny?
hodnocení

A co to bylo doopravdy, babičko? Když něco podobného potkám, vždycky se zeptám, zajímá mě to.

Uzená kýta - a moc dobrá. Akorát vnoučata na to hleděla poněkud nedůvěřivě, když jim babi-potvora nejdřív ukázala fotku a potom masíčko *smich*

berger*

Hm,před časem... Myslíte,že to ještě stále prodávají,pod stejným názvem? :-D

honza7*

→ Hm,před časem... Myslíte,že to ještě stále prodávají,pod stejným názvem?

*haha**haha**haha*

@berger - Netuším - já se v tom krámě teď bojím nakupovat *smich*

hodnocení

0x

Berger, ona to tak dlouhá nebude, podle mne je tam cena za 10 deka. A ten uzenář je zřejmě nějaký "šprýmař". Vzadu vidím parmskou šunku za 27.90. A podle mne to bude stánkový prodej někde na trhu, kde takto lákají prodejci zákazníky. Nedají cenu za kilo, ale za 10 deka a nějaká ubohá důchodkyně, které to už moc nemyslí, si to poručí a pak čumí jako jelen a zaplatí jako v mrákotách, protože je jí hanba to hodit prodavači na pult a celou cestu domů přemýšlí, jestli ji vyjde důchod na zbytek měsíce. A tohle, co je na fotografii, kde ani není udáno kolik gramů je za tu cenu, by mělo být trestné.

berger*

Suzymon,já nemyslel cenu,ale název. V souvislosti s coronavirem,první domněnka byla,že to je z netopýrů...*smich*

Berger, mně to pak došlo. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]