Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
po odběru krve nalačno jsem zašla do prodejny občerstvení, kde jsem chtěla něco pojíst. Na mém stolku ležela účtenka, ze zvědavosti jsem si ji přečetla. Zůstala jsem paf a rozchechtala se na celou provozovnu. Účtenka byla na pouhé 2 koruny a bylo tam napsáno: 15% FINI Boom velbloudí koule - 2Kč.
Zajímalo by mě, co to bylo za zboží, nikdy jsem velbloudí koule za 2 koruny v žádné prodejně neviděla. Víte to vy?
Děkuji - Jaga.
Zeptala bych se přímo v provozovně, ale podle hlavičky to byla účtenka z města asi 150 km od nás, proto jsem se ptát nemohla.
Uzená kýta - a moc dobrá. Akorát vnoučata na to hleděla poněkud nedůvěřivě, když jim babi-potvora nejdřív ukázala fotku a potom masíčko
Berger, ona to tak dlouhá nebude, podle mne je tam cena za 10 deka. A ten uzenář je zřejmě nějaký "šprýmař". Vzadu vidím parmskou šunku za 27.90. A podle mne to bude stánkový prodej někde na trhu, kde takto lákají prodejci zákazníky. Nedají cenu za kilo, ale za 10 deka a nějaká ubohá důchodkyně, které to už moc nemyslí, si to poručí a pak čumí jako jelen a zaplatí jako v mrákotách, protože je jí hanba to hodit prodavači na pult a celou cestu domů přemýšlí, jestli ji vyjde důchod na zbytek měsíce. A tohle, co je na fotografii, kde ani není udáno kolik gramů je za tu cenu, by mělo být trestné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.