Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odpovědět

Od: idkk odpovědí: 10 změna:
Dobrý den, můžete mi prosím někdo poradit jak odpovědět na zprávu ,,pořádný prc”? Někdo mi zprávu poslal na seznamce a já si nevím rady

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jezevec*
hodnocení

14x

PRC je zkratka pro Peoples Republic of China. Takže podle mě tě zvou na kurz přípravy kuřete kung-pao a jarních závitků...*smich*

vilik*
hodnocení

3x
No a chcete?
A inzeráty máte v sex seznamce nebo v křesťanském věstníku?
liska5
10.03.20 21:48

*smich*

zomm
hodnocení

2x

Na zprávu "pořádný prc" bych nic neodpovídala. Někdo vám to poslal, takže vlastně ani nevíte kdo.

hodnocení

2x

Pokud musíte hledat případného partnera na seznamce, nezbývá Vám než se smířit s podobnými odpověďmi. Pokud někoho poznáte naživo, brzy víte, jaký je, jak se chová...Na seznamce si kořeni připadají anonymní, schovaní za mnonitorem a dovolí si i to, co by si naživo nedovolili.

Pokud tam opravdu musíte chodit, nezbývá Vám, než podobné návrhy překousnout. Nikdy nevíte, kdo se na druhé straně skrývá. Třeba mu to už mnohokrát vyšlo, tak to zkouší zase. Záleží jen na Vás. Jaga.

Možná se Vám ozve i někdo, kdo potřebuje půjčku, vítr mu donesl střechu, maminka je vážně nemocná, soused mu rozbil auto...To je už z trochu jiného soudku, ale na seznamkách se může objevit taky. Připadá mi to, že ti nápadníci loví naivní ženské, které jim bezmezně věří.

ss
hodnocení

1x
Na seznamce to bude mít asi jediný význam - zájem o sex, neb prc=šuk *smich*

lipanek
hodnocení

0x

To je tragédie, když už na tohle se musíte ptát na ,,Poraďte,,.

Je evidentní, že odpovídající nechce ztrácet čas.*smich*

hodnocení

0x

To je snadné, nepoužívat seznamky.

hm*
hodnocení

0x

No, buďto "JO", nebo nijak. :)

Když jsem já kdysi napsal na seznamku, žádnou podobnou zprávu jsem nedostal. Vlastně - nedostal jsem vůbec žádnou zprávu. Takže jsi na tom lépe, aspoň někdo se o tebe zajímá. :)

hodnocení

0x

Máte tři možnosti, bud odepíšete ANO, nebo odepíšete NE, nebo neodepíšete nic. Až vám v příštích dnech budou chodit podobné odpovědi, jako je taková, se kterou si nevíte rady, tak se držte tohoto návodu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]