Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tak to tu máme, zavřené školy

Od: student odpovědí: 7 změna:
Tak nám zavřou školy a my co to máme za pár tak si ji doděláme jako kdy? Mám tento rok končit a zároveň dělat řidičák B a C co mám od školy zdarma. Řidičák mě stve nejvíc, chci ho do května mít.
Mám totiž na hovno dojíždění, doslova jsem vyčerpaný z toho dojíždění autobusem kdy jsem pozdě doma atd.Takhle bych pak do ty školy mohl pohodlně dojíždět.
Jak myslíte že to bude s autoškolou? Spadá taky pod naší SŠ. Mám málo jízd jak OA tak NA a rád bych si to stihl odjezdit a jít na zkoušky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zubr
hodnocení

6x

Školu, kdy si jako doděláte kdy, se zeptejte přímo toho koronaviru. Že jako se tak rozčilujete.

hodnocení

4x

Nebuďte zbytečně vulgární, tím vyhadřováním mi studenta opravdu nepřipomínáte. Postihlo to všechny, tak nemá cenu se kohoutit. I ostatní chtějí dodělat školu, vnučka má letos maturovat, nějaké přerušení školy není opravdu dobré. Ale co naděláme?

Tu autoškolu by Vám mohli nechat dělat. Tam se vás nebude mnoho scházet. Zeptejte se přímo mistra a uvidíte. Zřejmě jste v nějakém učebním oboru, kde je možno si dělat levně či zdarma autoškolu. Syn před léty měl totéž, udělal si ŘP na všechno včetně kombajnu. :-DPrý se mu to někdy může hodit. Je to už hodně let, zatím s ním nejel.

Tak nepanikařte, svůj obor jistě doděláte všichni. Není důvod se plašit. A ta autoškola by s trochou ochoty vedení šla taky. A kdyby snad ne, nepomůže prostě nic, musí se počkat. Jaga.

skola
hodnocení

4x

U nás autoškola patří pod učňák a dnes jezdili posední jízdy, také bude zavřeno.

Jste vyčerpaný z dojíždění do školy, takže vám tohle volno příjde vhod, abyste nabral síly na další dojíždění. Jinak si zvykejte, třeba za prací (a to budete muset pracovat a ne sedět v lavici) budete dojíždět celý život pokud nepůjdete na sociální dávky.

hodnocení

1x

Prozatím se to týká shromažďování nad 100 osob, v autoškole je vás více? No, uvidíme...

hodnocení

0x

No pro mne je horší, že jsem byla objednaná k zubařce a bohužel má ordinaciv Domově seniorů, tak nesmí ordinovat. Jsem zvědavá, kdo jí uhradí ušlý zisk a nechci vidět ty objednací termny, když to teď vše na celý březen zrušila.

hodnocení

0x

Chodí Vám maily od učitelů k tomu uzavření? Mně přišel jen jeden. Co se zítřka týče, tak bych čekala další tři. Proč nenapíšou alespoň hodina do odvolání není.

hodnocení

0x
Není to úplně k věci, ale hrozně by mě zajímalo, jak se nebudou sdružovat u nás Ukrajinci a podobní, jak budou dodržovat hygienu. Vidím je v Praze chodit po skupinkách. Jsou špinaví, v teplákách. Kdo je bude informovat o situaci, která se tu děje? My si všechno přečteme na internetu a slyšíme v rádiu zprávy. Jak se to dozví cizinci, kteří česky neumí. Na pokojích spí po x lidech na ubytovnách. Z toho mám strach, jak to budou dodržovat. Kašlou i tak, že si nedávají rukáv před pusu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]