Nejste přihlášen/a.
Hele, zkoušel jste někdo umlít zrnkovou kávu v ručním mlejnku na mák? Jak to dopadlo? Na netu jsem sice našel článek o alternativních způsobech "rozmlácení"zrn kávy ale o makovém mlýnku ani slovo, a na mimibazaru se diskutuje zcela opačně o možnosti použití kávového mlýnku k rozemletí ořechů a pod.
Nemám prostě kafemlejnek, ale chci si teď koupit zrnkovou kávu, protože je kvalitnější než mletá a umlít jí doma, stačí mi trošku na jedno kafe.
Vedle ruční klasiky mám malý elektrický mlýnek na kávu SENCOR tříštivý asi za 450,- . A v návodu je uvedeno, že ho lze použít i na mletí máku. Nezkoušela jsem.
Na mák mám babičkovský, ale zánovní PORKERT, kde semena jsou mlety mezi kameny, což je lepší, než by se tříštila a přehřívala v elektrickém mlýnku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.