Nejste přihlášen/a.
Píšeš: těším se, sbíhají se mi sliny, nemohu se dočkat, představuji si, jak to polykám...To znamená opravdu těžkou závislost, kdy už bez chlastu nedokážeš existovat. Dokážeš být třeba 2 volné dny bez sebemenší kapky alkoholu? Pokud ne, jedeš v tom a to fofrem.
Je mi Tě moc líto, že se v 19 letech takhle ubíjíš. Mladý, zdravý kluk. Proč si tak podrýváš zdraví? Co od života, kromě flašky, čekáš? Mladí mají většinou plány a tužby do budoucna, mají elán, radost ze života. Co máš Ty kromě radosti z chlastu? Jak si představuješ svůj další život? A co na to Tví rodiče?
Zažila jsem roky s alkoholikem, naštěstí po dlouhých letech zoufalství a následném léčení v Želivi se náš život změnil k lepšímu. Proto jsem k alkoholu nesmířlivá. Nezazlívám lidem skleničku na zdraví či přípitek, ale bezuzdný chlast, kterému propadáš Ty, mi hrozně vadí.
Jen nevěřím té půllitrovce vodky za přestávku. Kdyby to byl lok či dva, ale vyzunknout za přestávku láhev a v pohodě odejít na hodinu mi nepřipadá normální. Ledaže by byl už organismus na chlast navyklý. Jinak by Tě určitě tahal školník bezvládného ze záchodové mísy. Neděláš si nakonec legraci a nebavíš se tím, jak rozhořčeně reagujeme? Jaga.
Zkus si někdy opravdu tu půllitrovou vodku vzít, nastav si stopky na těch 10minut, co trvá přestávka, a šoupni jí tam. Garantuju ti, že půjdeš k zemi jak šutr a na nějakou žvýkačku ani nepomyslíš. Maximálně se tak pobliješ, poch**** a pos**** a ještě se v tom hezky vyválíš. Půl litru vodky za 10 minut nedávají ani legendy, který půl života strávily v odmašťovně, ty hrdino!
Myslím, že to bude na Nobelovku. Vypít půl litru vodky, vzít si žvýkačku a být za vodou.
Dotaz považuji za fejk, zvláště od inteligentního člověka, který studuje gymnázium.
Jinak potěš nás Pánbůh za novou, nastupující generaci. Máme se my ,,přestárlí,, a ,,nechutní,, důchodci na co těšit.
Docela dobrý kapesný.
Bojíš se, že se provalí, že máš u sebe láhev. Ale o to tu nejde! To Ti nedochází, že jsi alkoholik zralej na léčbu? A jestli to ihned nezasekneš, skončíš jako troska. Vymytej mozek a ztvrdlý játra. Svěř se, jako tady nám , svojemu lékaři, pokud máš obavy z reakce rodičů. Divím se ale , že oni to nevědí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.