Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co si myslíte

Od: domec odpovědí: 22 změna:
Co vám jako první proletí hlavou , když vám přítelkyně řekne, že její city k vám časem opadnou?

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

1x

Buď je tvrdá realistka a připouští si ochlazení vášní v letech následujících, jakože no a co, tak to chodí. Nebo už jí to s Vámi přestává bavit a avizuje blízký konec vztahu..

Opět souhlasím s liskou. Neměla to říkat. Je vidět, že zase až takový zájem nemá.

jezevec*
hodnocení

0x
Že jsem si vybral špatně...

janm*
hodnocení

0x

Že takto to bývá dost často, málokdy je tomu jinak...

domec
hodnocení

Tím pádem je to špatně, že?
janm*

Jak se to vezme, někteří jsou spolu dál, prostě "ze zvyku" , jiní se rozejdou, záleží jaký kdo je, jakou kdo má povahu, jak to kdo bere.

domec
U každého je to jinak, ale ještě se chci zeptat. Pokud se pohádáte a skončí to tak, že se vás ptá, jestli se chcete rozejít, což takhle bývalo a v poslední době bylo, znamená to, že tím naznačuje už svůj nezájem o vás?
janm*

Dle mně pokud se po hádce ptá vás, pak chce vědět jak na tom jste vy, tj. zda-li jde o hádku ve stylu řešení nějakého problému, anebo tím naznačujete svůj odstup od ní . Chce slyšet jestli vy ten vztah dále chcete nebo ne. Na vašem místě bych tedy řekl pravdu i když je to těžké např. "Ano, myslím že už to nemá cenu, anebo ne, nechci o tebe přijít a mám o vztah zájem i nadále" a pak bych se zeptal jí jak to vidí ona zda-li ano nebo ne. Pokud alespoň jeden usoudí že vztah už ne, pak je to na ukončení, ale před tím ještě doporučuji vše si důkladně a po pravdě vyříkat a až pak zvolit výsledné řešení a nespěchat s tím dát si čas, nebo si dát čas na rozmyšlenou, tj. chvíli si dejte pauzu a uvidíte, nespěchejte. Vím že je to těžké a člověk někdy "vzplane" "vybuchne" apod., ale pokud to jen trochu jde, je lepší odstup a hlavně v klidu, když to pak vyjde na ukončení pak z toho oba budete mít lepší pocit pokud si zbytečně neublížíte.

domec
Se vším s vámi souhlasím. Děkuji
janm*

Rádo se stalo, jak jsem psal, člověk sice ví "co by měl" ale často se to zvrtne, anebo také ví co mu srdce říká, ale nechce tomu věřit...

lipanek
hodnocení

0x

Proč to říká?

------------------------------

V 99,9 % to v životě opravdu takhle funguje.

domec
hodnocení

Tím pádem to asi brzy skončí, je to tak?
lipanek

Doporučuji - užijte si, pořádně, dejte do vztahu hodně, a nepřemýšlejte nad tím.

Až se rozejdete a je to jedno, kdo komu dá kopačky, tak budete mít alespoň na co vzpomínat.

A o tom to je. Užít si, aby byly vzpomínky a ničeho nelitovat.

domec
28.02.20 07:41
Děkuji

hodnocení

0x

Ta žena má asi nadpřirozené schopnosti, nebo křišťálovou koli. Když už nyní ví, co bude časem.

Vypadá to, že byste ji měl předběhnout a to, co ona chce udělat časem, udělejte hned. Pošlete ji do pryč. A najděte si nějakou pořádnou, které ty city jen tak snadno neopadají. Ani na podzim. ;) Jaga.

domec
hodnocení

Nemyslela to do budoucnosti, ale obecně, že ty city postupem času opadnou.

72mona3*
hodnocení

0x

Záleží na kontextu. Ale určitě není zvykem hlásit dopředu výsledek čehokoliv. M.

vais
hodnocení

0x

Asi to tak měla u všech předešlých známostech a vy budete další v pořadí. Asi má nějakou zvláštnost v citech.

domec
To není moc dobré znamení viďte

hodnocení

0x

Co vám jako první proletí hlavou , když vám přítelkyně řekne, že její city k vám časem opadnou?

Jak dopadlo posledni kolo extraligy a kdy uz konecne dodela tu veceri...?*nevi*

hodnocení

0x

Jako první mě proletí hlavou, že její city již začaly opadávat.

prestik*
hodnocení

0x
Jako první mně proletí hlavou tento zvuk. *vtip*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]