Dobry den, mohl by mi nekdo napsat pokud vi o nejake stredni skole kde neni matematika? Chtel bych si udelat maturitu dalkove ale nenasel jsem zadnou skolu tak jestli nekdo o nejake nevi? Je mi jedno kde je ta skola pokud bude dalkove. Predem dekuji.
Já se bojím, že žádná střední škola bez matematiky neexistuje. Jestli se jí děsíte, zkuste nějaký doučování. Ona to není až taková věda...mám vypozorovaný, že problém s matematikou by se u většiny lidí dal vyřešit naučením úplného základu, který jim unikl někdy na základní škole. Začne to třeba delší nemocí v době, kdy se v pátý třídě probírali zlomky a už jste ztracenej na roky dopředu, protože pak už se na tom jenom staví.
Jo zlomky-u maturity jsem otázce na zlomky řekl že tom,u nerozumím-hned snížená výsledná známka o jeden stupeň-pak jsem dostal příklady a vše bylo jasné,ža na hodnocení-odpověď za , navržená známka 2 ale díky prvotnímu nerozumím nakonec za 3 ! A dodnes NIKDO po mně maturitní vysvědčení nechtěl,až na jednu výjímku-ucházel jsem se o post referenta dopravních přestupků (dostal to býv.kolega so měl tenkrát blíž k našemu starostovi) Dokonce ani výuční list po mně nechtěli.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.