Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
právě jsem brouzdal po netu a tak mě napadla otázka jaky styl hudby teď poslouchají teenageři. Co jsem vypozoroval, tak je to asi rap. Hodně sem viděl/slyšel tady takový styl.
A teď začnu. Jestli je toto opravdu styl jaky frčí, tak teda nerozumím. Příjde mi to hrozně depresivní ,na akcích se na to nedá zapařit a jen tak doma bych to asi teda určitě neposlouchal. Je pravda, že rap moc nemusím ale třeba takový Rytmus nebo Majk Spirit nebo ze zahraničí Eminem, když mi zahraje náhodou na spotify tak to nepřepnu a poslechnu si to. Ale tady to, co hraje z toho linku, prostě nevím no omlouvám se ale za mě hrůza. Hned jsem si potom musel jít poslechnuot Metallicu. :D
Jak to teda je co teenageři poslouchají?
0x
0x
Mezinárodně je to rozhodně Billie Eilish...v Česku je taky známá, ale asi ne v takovým měřítku.
Hodně letí Kapitán Demo -
, ale k tomu jsem se dostala já v mých "kruzích", tak už to možná nebude věc pro teenagery.
No, já nevím jestli jenom pro teenagery, mě je lehce pře 40 a Billie Eillish mě baví hodně...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.