Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou máte nejoblíbenější písničku?

Od: allie* odpovědí: 30 změna:
Jakou máte nejoblíbenější písničku a zpěváka?

30 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nov
hodnocení

5x

Jedna z mnoha:

jezevec*

Luxusní...

nov

+ jedna z klasické hudby

afoj
hodnocení

3x

Písnička? Bezkonkurenčně

U zpěváka nemám favorita.

liska5

*palec2* To mi bylo tolik, jako je mým vnoučatům...A pořád mne to bere.

liska5

Jo, a ještě Zelený pláně, když už jsme u těch pamětnických.

Jo, tak tahle se dá považovat taky za oblíbenou. A jakékoliv provedení. Jen jsem ji nikdy neuměl pořádně zahrát na kytaru. Jako se trefovat do strun při vybrnkávání.

Naposled mě mile překvapil Petr Janda a Olympic. V Semilech v Golfu. Kluci při svém věku hráli dobře. Skoro jako svůj vlastní rewival. Přesně, správně se vším, co ve skladbách bylo napsáno, bylo zahráno.

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, neumím určit jednu píseň, ale toto (viz video) jsem nedávno našel spíše náhodou na YouTube a je to neskutečná kytarová jízda. Ano, je to dlouhé, ale kdo si to poslechne celé, tak musí být uspokojen (navíc, dvoje bicí). Zdravím!

fero*
hodnocení

2x

Dobrý den,je toho více,ale preferuji "Když jsme táhli k Jaroměři","Dráteník", Skákal pes " Na těch našich lukách"

"Já ti ho tam našroubuji "

V tomhle výběru už chybí akorát sakramentská ješteřice :)

jezevec*
hodnocení

1x

Můj současný TOP 10 vypadá asi takhle (a je podobný už pár let)...
1. Nightwish - Phantom Of The Opera
2. Oceán - Čas
3. R.E.M - Find The River
4. Robert Plant - 21 Palms
5. Umbrtka - Šedesátiny
6. Eminem - Mockingbird
7. Tones And I - Dance Monkey
8. S.P.S. - Svoboda 89
9. Savage Garden - Affirmation
10. Priessnitz - Sny

Dávám všechno, kromě Michala Davida, Marka Ebena a bratrů Nedvědů. Z těch dostávám srdeční arytmii. A ten můj nejoblíbenější kousek vám posílám. Volume doprava a řekněte sami - nejde vám mráz po zádech?

afoj

jezevec: Sleeping Sun je "mrazivější". Pro mne mrazivější.

liska5

Jezevče, paráda!

Mně se líbil Fantom opery i v podání mladičké Patricie Janečkové s Martinem Chodúrem. Měl zas jiné kouzlo.

hodnocení

1x

Nemám jednu ale hejno. Progres 2-za vše třeba Planeta Hieronýma Bosche,nebo Pink Floyd a Learning to Fly,Queen - Bycycle Race, Led Zeppelin-Stairway to Heawen

Nebo pak třeba :

nebo toto :

hodnocení

0x

Silbermond

Cranberries

Jojo In your head je jeden z klipů při kterém se ježí chlupy na zátylku.Dokonaly jak vizuálně tak i textově

klera*
hodnocení

0x

Pro mě je těžký určit jednu. Poslední týden poslouchám Hýkala od Zrní, předtím Tadow od skupiny Fkj nebo Taro od Alt-J.

hodnocení

0x

Momentálně nejvíc Under Alex Hepburn

Předtím Behind These Hazel Eyes Kelly Clarkson

doplněno 29.02.20 17:32:

luky*
hodnocení

0x

Ivetu Bartošovou - Tři oříšky *srdce*

prestik*
hodnocení

0x
Poslední, kterou jsem dnes poslouchal, byla Karunesh - Revelry. *nevi*

liska5
hodnocení

0x

Gotye /+ Kimbra/ - Somebody That I Used To Know

Aneta Langerová - Bříza

několik od Dalibora Jandy, třeba Kde jsi?

A více od Brontosaurů / Valčíček, Jaro, Stánky.../ a plno trampských, jako Tři kříže...

liska5

Jéžiš, na Beatles jsem zapomněla.*bzum* Na těch jsem vyrostla.

id

Nebudu kopírovoat co již píšete, ale přidám ještě Spirituál kvintet.

hodnocení

0x

Policejni hymnu.

hodnocení

0x

Takto nerozlišuji. Neposlouchám vlastně nic nového, protože pro mě nic tak úžasného neexistuje. Jsou to jen jednotlivé věci. Poslouchám hlavně Fešáky v původní sestavě, Turbo s Richardem Kybicem, Greenhorny v původní sestavě, Čejka Band, CCR, Tremeloes a možná se ještě něco najde.

hodnocení

0x
Lehká otázka, těžká odpověď.
Z našich kompletní Katapult, Kabáti, Škwor, Mejla Hlavsa, ale klidně i Marušku Rottrovou. Taktéž Brontosauři, Taxmeni a podobný žánr.
No a pak klasiky klasik. AC/DC, Deep Purple, Pink Floyd a Ozzyho.
Nemusím Stouny a Helenku Vondráčkovic.
Samozřejmě, jistě jsem na mnoho zapomněl.

hodnocení

0x

Já mám ráda Scorpíky ,Turbo, Robiho, a pod..je toho více

hodnocení

0x

Rammstein - Haifisch.

hodnocení

0x

Nedávno jsem narazil na You Tube na Jamaron. Najděte si cokoliv. Mladí hudebníci i zpěvačka. Fakt to jde.

Osudová balada. Třeba.

Přidat svou odpověď

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]