Jo, tak tahle se dá považovat taky za oblíbenou. A jakékoliv provedení. Jen jsem ji nikdy neuměl pořádně zahrát na kytaru. Jako se trefovat do strun při vybrnkávání.
Naposled mě mile překvapil Petr Janda a Olympic. V Semilech v Golfu. Kluci při svém věku hráli dobře. Skoro jako svůj vlastní rewival. Přesně, správně se vším, co ve skladbách bylo napsáno, bylo zahráno.
Dobrý den, neumím určit jednu píseň, ale toto (viz video) jsem nedávno našel spíše náhodou na YouTube a je to neskutečná kytarová jízda. Ano, je to dlouhé, ale kdo si to poslechne celé, tak musí být uspokojen (navíc, dvoje bicí). Zdravím!
Můj současný TOP 10 vypadá asi takhle (a je podobný už pár let)... 1. Nightwish - Phantom Of The Opera 2. Oceán - Čas 3. R.E.M - Find The River 4. Robert Plant - 21 Palms 5. Umbrtka - Šedesátiny 6. Eminem - Mockingbird 7. Tones And I - Dance Monkey 8. S.P.S. - Svoboda 89 9. Savage Garden - Affirmation 10. Priessnitz - Sny
Dávám všechno, kromě Michala Davida, Marka Ebena a bratrů Nedvědů. Z těch dostávám srdeční arytmii. A ten můj nejoblíbenější kousek vám posílám. Volume doprava a řekněte sami - nejde vám mráz po zádech?
Nemám jednu ale hejno. Progres 2-za vše třeba Planeta Hieronýma Bosche,nebo Pink Floyd a Learning to Fly,Queen - Bycycle Race, Led Zeppelin-Stairway to Heawen
Takto nerozlišuji. Neposlouchám vlastně nic nového, protože pro mě nic tak úžasného neexistuje. Jsou to jen jednotlivé věci. Poslouchám hlavně Fešáky v původní sestavě, Turbo s Richardem Kybicem, Greenhorny v původní sestavě, Čejka Band, CCR, Tremeloes a možná se ještě něco najde.
Lehká otázka, těžká odpověď. Z našich kompletní Katapult, Kabáti, Škwor, Mejla Hlavsa, ale klidně i Marušku Rottrovou. Taktéž Brontosauři, Taxmeni a podobný žánr. No a pak klasiky klasik. AC/DC, Deep Purple, Pink Floyd a Ozzyho. Nemusím Stouny a Helenku Vondráčkovic. Samozřejmě, jistě jsem na mnoho zapomněl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.