Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mluvi se v polospanku pravda?

Od: elliskas odpovědí: 8 změna:
Ahoj,mám takový dotaz.Mluví se v polospanku pravda,pokud se někoho na něco zeptám?A jak se do něj vlastně dostanu?Jak se při něm budu cítit,budu něco vnímat nebo to bude jako když úplně spím?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olaf71*
hodnocení

0x

mám takovou zkušenost, že moje bývalá ve spánku hodně mluvila. jednou mi ve spánku a snu řekla Jirko, i když se jmenuji jinak. a jak jsem se do ní dostal? no normálně, jako vždycky :-D

pt®
hodnocení

0x

Jen ve filmu, jinak ne. Sen není realita. - pt

elliskas
hodnocení

Já sem právěže byla na nějaké přespávačce(něco jako tábor,jen kratší) a ptali jsme se tří lidí,a oni odpovídali.Tak jsem chtěla vědět,zda říkali pravdu :D
Neco pravdy na tom bude vloni na podzim byl divokej večirek ve čtyřech ja , kamarád , jeho mladá a její mladší bratr. Ona se opila takovym stylem že když seděla na stole tak usla. Odnesli jsme ji do postele a v polospanku jsme se ji ptali na to kolik ma nohou prase a kolik je ve vesmiru hvězd...apod.
A odpovidala celem i pravdivě.. A opravdu z pulky spala :)

hodnocení

0x
Tahle báchorka putuje už nejméně 15 let určitě. Také jsme to na lyžáku zkoušeli.Samozřejmě, že spolužačka nechtěla legraci pokazit, tak nám v polospánku vyprávěla přesně to, co jsme my ostatní holky chtěly slyšet.. Chjo kde jsou ty časy.. :)

hop®
hodnocení

0x

Ne, do mluvení ze spaní se prolínají i sny. Takže myšlenkám sděleným ve spánku (polospánku) věřím méně než vysloveným myšlenkám za střízlivého vědomí...

hodnocení

0x

Můžu tě ujistit, že pravdu neříkali. Samu sebe jsem probudila, když jsem zařvala: Kubo, zeslez z toho okna! Měla jsem sen, že jsem zase učila ve školce a kluk vylezl na otevřené okno. A vůbec to nebyla pravda, protože jsem už dlouho na důchodu. :D.

Kubo, slez z toho okna! není výrok a otázka, zda je to pravda nebo ne, nemá smysl. (Poznámka matematika hnidopicha¨ů omlouvám se.)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]