Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tipli.cz - zkušenost?

Od: aja1946® odpovědí: 6 změna:

S Mastercard pricelless mám zkušenost dobrou.

A co

www.tipli.cz

Je to taky bezpečné?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

S Tipli mám zkušenost osobní. Přihlásila jsem se tam, protože opravdu objednávám hodně zrovna na AliExpress pro své známé. Přihlásila jsem se asi před 3 měsíci a k dnešnímu datu mám 690.18 Kč získáno. Na účet už jsem si z toho převedla 365.90 korun. Je to naprosto spolehlivé a bezproblémové. Mám trvale nastaveno v prohlížeči a jsem pokaždé upozorněna na každý obchod, který tuto možnost nabízí. Včera jsem objednávala látky ze Slovenska a automaticky mi vyskočilo, že v tomto obchodě mohu objednat přes Tipli. Ten obchod na Slovensku vrací 4%. Ale každý obchod to má jinak. Třeba AliExpress vrací až 10% z nákupu. Kupovala jsem takto i boty u nás v jednom internetovém obchodě a vrátili mi 8% z nákupu. Já jsem spokojená naprosto. Je to přehledné a vždy jsem upozorněna emailem od Tipli o stavu mých úspor.

Dívala jsem se, že objednáváte v lékárně Max a ta také vrací. Těch obchodů je čím dále tím více. Také jsem zpočátku váhala, ale nakonec jsem si řekla, že zrušit to mohu kdykoliv a přihlásila jsem se. A vůbec nelituji. Nejedná se o nějaké horentní částky, ale každá stovka dobrá, tak co bych se tomu bránila? Píší, že na Váš účet to přijde do 3 dnů, já jsem to měla na účtě už druhý den a dostala jsem upozornění emailem, že mi byly peníze na účet převedeny.

vilik*
hodnocení

0x
Ale jo, je to bezpečné. V rámci všech těchto cashbacků patří mezi ty s nejlepšími podmínkami, jako minimální částka k výplatě, výše připsaných odměn apod.
Jen nevím, co od toho čekáte. Obchody zde zúčastněné patří většinou mezi ty dražší, takže se mi vyplatí stejně nakoupit jinde. Navíc zas tak často přes internet nenakupuji, takže bonusy přibývají pomalu. Bonusy za nákup nejsou připsány okamžitě, ale až po nějaké době, zřejmě kvůli případnému vrácení zboží v zákonné lhůtě.
Převážně mám tedy odměny za booking, pokud se bojím ubytovací zařízení oslovit přímo, což se zas tolik nestává, a opravdu jen pár korun za Aliexpress. Pozor si dejte u obchodníků, kteří vyplácejí AŽ xyz procent, protože je v mnoha případech vyplaceno méně nebo vůbec nic, v závislosti na kategorii zboží.
Pokud se do Tipli přihlásíte, udělejte to přes pozvání známého. Myslím, že pořád funguje nějaký peníz jako odměna i pro něj.
hodnocení

Díky, Nejde jen o předražené obchoy, ej tam, třeba Benu, Max, kde si běžně objednávám.

Trochu jsem proverila. A procetla. Musis se zaregistrovat. Dat cislo uctu. Po nakupu se ceka 14-70 dni na odsouhlaseni odmeny obchodnikem. Nejdrive se ti budou penize stradat na ucet tipli az do 100 kc pak musis zazadat pres jejich stranky o odeslani na ucet. A to uz se mi nelibi ze bude nekomu koho neznam rikat cislo uctu. Co se tyka obchodu jsem vsechny neprocetla je jich hodne.

Ale nikde neni jasne napsane.ale pak jak by hned vedeli o platbe. Tipli bude dostavat penize za prehozeni na webovky obchodniku a neco nam z nich da a jeste je bude zadrzovat. Kvuli necemu to dela. A bez prace. Jen jde vse pres pc. Ne ja nikam psat sve udaje kdyz nevim komu davat nebudu.

TAkže se omlouvám, nelíbí se mi to. Pricelles je něoc jinéhol

vilik*
Kdybyste se normálně hned podívala na podmínky, nemusela byste teď být tak překvapená.
Co jste čekala? Tyto společnosti žijí z provize od obchodníka, stejně jako zprostředkovatelé pojištění. A samozřejmě se to musí i zprostředkovateli i obchodníkovi vyplatit a samozřejmě vám nedají provizi celou a samozřejmě vám ty peníze vyplatí na účet, přece je nenechají v určenou dobu v obálce na lavičce v parku. A samozřejmě, tyto informace jsou všude v jejich podmínkách a v recenzích volně dohledatelné.
Ony ty kartové společnosti fungují podobně, jen si transakce zajišťuje samotná banka.

hodnocení

0x

Nevím, co by na tom mělo být nebezpečné. U Tipli jsem roky, vydělal jsem na tom možná už několik tisíc, bez sebemenšího problému.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]