Včera mi volala kamarádka, že je poslední dobou zcela bez energie. Prý na ni působí neustálé změny počasí a teplot, každý den jinak. Já osobně se cítím poslední roky víc unavená, než tomu bylo v mládí, na stejnou práci potřebuji víc času. Říkám tomu normální opotřebení materiálu.
Já jsem v pohodě. V sobotu jsme byli hledat sníh, tu příští už plánujeme nějakou památku, dnes jsem okukoval sněženky, sluníčko svítí, den se prodlužuje.
Vůbec ne. Půl den svítí slunce každý den, v noci trošku nasněžilo a zas je krásně bílo. Je fakt, že v poledne to začne tát, začnou vylézat krtičáky, ale i tak je krásně.
Ne. Mne letosni zima naopak vyhovuje. Nebavim se ted o tom, co je prirozene a co je spravne pro prirodu. Mluvim jen o tom jak to vnimam ja. Pracovne opravdu hodne ridim.. Takze pro me rano vstat, rozmrazovat auto, odmetat snih, odhazovat cestu okolo baraku, vsechny smysly v pohotovosti kvuli naledi, plouzeni misto jizdy, rizeni ve vanicich, pliskanicich, marne cekani na silnicare... Ve dnech volna navlekani 3 vrstev obleceni, vysoke snerovaci boty, cepice, rukavice... Vsechno to porad susit. Porad susit psa aby neprochladl... Nic z toho mi nechybi. Naopak bylo v lednu i v unoru plno dni, kdy bylo teplo a svitilo slunicko, vzduch jako na jare. Chozeni jen v tricku a tenke bunde. Pohodlny pohyb v leginach a teniskach, zadne puncochace, kalhoty a nabaleni ve stylu snehulak. Silnice suche, jizda bezproblemova... Mne tohle jarni pocasi ktere je ted casto u nas nabiji. Zadny ledovy vzduch zarezavajici se do plic... Ale probehnuti jako v dubnu. Nesnasim zimu
Ne, protože na únavu jaksi nemám čas a také mne žádné únavy nebaví. Jsem ráda že žiji a že už bude brzy jaro. Na jaře bývám naopak plná energie. Už mi raší semínka, opravila jsem si foliák a těším se na první salát.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.